MODA     03.05.2017.

Žuta kao apsolutni hit ove sezone

Dizajneri nam za naredne sezone predlažu mnoštvo boja, od metalik, pink, do svih nijansa žute. I upravo boja sunca ovog proleća preovlađuje među odevnim kombinacijama, osim toga odiše vedrinom i optimizmom, pa ukoliko volite da eksperimentišete sa bojama, izaberite onu nijansu koja vam najbolje pristaje i isprobajte ovaj trend. Limun žuta, oker, senf, boja suncokreta, nećete pogrešiti za koju god nijansu da se odlučite.

A evo i nekoliko načina na koje možete nositi ovu pravu prolećnu boju.

Kao aksesoar

Naša prelepa blogerka Tamara Kalinić je boju ove sezone iznela na suptilniji način, u vidu aksesoara. Na haljini su dve prateće boje ove sezone, pink i žuta, gola ramena daju na atraktivnosti celokupnom izgledu, tako da slobodno možemo reći da je jedna ovakva kombinacija potpuni hit za sezonu koja je pred nama. Kako vam se čini žuta izneta na ovakav način?

Kao haljina

Lepršave prolećne haljine u boji sunca su nešto što apsolutno morate posedovati. U kolekcijama dizajnerke Suzane Perić može se pronaći jedna ovakva haljina za sezonu proleće/leto. Kao detalji na haljini našli su se ništa drugo nego cvetni dezeni, što dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti.

Kao pantalone

Pantalone u nijansi žute su još jedan od načina na koji možete izneti ovu neverovatnu boju. Bilo da je u pitanju uska ili šira verzija istih, osvežiće vaš izgled, i učiniti da izgledate kao da ste iskočile iz nekog modnog časopisa.

Kao cipele

All white ili all black kombinaciju možete razbiti trendi cipelicama u žutoj boji. Zvuči inspirativno?! Isprobajte. Kao predlog i inspiraciju izdvojili smo Nine West cipelice koje će vas ostaviti bez daha.

Izvor fotografija: instagram.com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ