fbpx
MODA     20.06.2017.

Žena vitez! Savršena kolekcija mlade Ružice Popov

Ružica Popov, mlada dizajnerka iz Novog Bečeja, predstavila je svoju kolekciju „Light Darkness“ na ovogodišnjem BAFE-u u Beogradu, 09. juna, gde je pokazala kako možemo da iskombinujemo savremenu modu sa viteškim oklopom.
Ružica kaže da je inspiraciju našla u ovom srednjevekovnom zanatu, u kom su nekada dominirali muškarci, ali danas to čine žene!
„Dok se suočava sa teškim vremenima, žena mora biti jaka. Zato je poistovećujem sa vitezom!“,  kaže mlada dizajnerka, koja trenutno studira na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu, na odseku za tekstilne nauke i dizajn, a ovo nije prva revija na kojoj je predstavila baš ovu kolekciju. Naime, na ovogodišnjim danima studenata, koji se redovno obeležavaju u Zrenjaninu, Ružica Popov je predstavila svoje dizajne, gde je i ona učestovala kao manekenka i nosila svoj omiljeni model, za koji dodaje da je bio najteži za izradu.
Na pitanje kako je postigla ovakav izgled na odeći, ona kaže :“S obzirom da prodajem svoje modele želela sam da budu kvalitetno izrađeni. Pa sam potražila pomoć od  jedne veoma iskusne krojačice. Metalne delove koji podsećaju na viteški oklop dobijam spajajući čepoveod limenke.“
„Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija gde priliku za promovisanje svog rada na modnim pistama imaju svi mladi dizajneri koji žele da pokažu svoj talenat. Naša sagovornica se prijavila za ovu manifestaciju kako bi stekla iskustvo, ali i prodala svoje modele.
„Moja očekivanja su i više nego ispunjena, upoznala sam sjajan tim mladih ljudi koji odlično rade svoj posao.“, kaže Ružica Popov, koja i dalje planira da se posveti kreiranju novih kolekcija.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ