LIFESTYLE     05.10.2018.

Želite neku promenu? Samo napred!

Nedavno sam prefarbala svoju plavu kosu, doduse više je bila neki „balayage“ stil, pa promena i nije bila toliko drastična. Sad sam kestenasta brineta i oduševljena sam promenom! Ali, kad sam malo bolje razmislila, ništa bolje ne izgledam sad, jednostavno sam napravila promenu koja me je fantastično razbudila i osvežila, pa se to vidi i spolja.

Da, nekad je tako jednostavno da celi zasijate! Raduje me što sam shvatila da to može da se postigne i sa mnogo manjim promenama od boje kose. Jednostavno novi komad garderobe, ali baš onaj koji iskače iz starog okvira! Nikad niste nosili vesele i jarke boje? Odlučite se baš za takvu haljinu! Ili stanite na potpetice koje inače ne nosite jer eto, one nisu za Vas, niste navikli i smetaju Vam čak i na kratko. Pored boje imamo još puno opcija kako da se igramo sa svojom kosom, pogotovo ako je duga. Razmislite o tome i uradite nešto zbog čega ćete se osećati bolje.

To nije sve, postoji mnogo načina da uđete u neki novi svet koji će Vas učiniti drugačijim. Bilo koju rutinu zamenite nečim novim, filmom ili knjigom koji Vam uopšte ne deluju kao Vaš tip, napravite sebi uslugu pružanjem prilike da nešto novo zavolite. Naš ukus zajedno s nama raste, sazreva i menja se, pa ćete sad možda obožavati nešto zbog čega drugaricu nikako niste razumeli pre par godina. Ali i ona Vas, pa pokušajte sa razmenom kućne biblioteke i time utičite i na druge ljude. Isplatiće se, videćete!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ