MODA     20.01.2017.

Zavirite u prvu kolekciju torbi brenda MARA D

Da je prava torba jedna od osnovica prepoznatljivog stila dobro zna etablirana dizajnerka obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će oduševiti i kolekcija torbi s potpisom istog brenda. Jer MARA D torbe su zahvaljujući svojim color block kombinacijama jakih, fresh boja itekako upečatljive.

Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – Sophia, Sarah i Carmen u devet varijacija. Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim se dizajnom i kvalitetom nameću kao ‘must have’ komadi za proleće 2017. Namenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svet u kojem nema granica i pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti i živosti u svaku odevnu kombinaciju.

Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri. No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerka kreirala iz „sebičnih“ razloga.

„Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica“, objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerka i vlasnica brenda Mara D.

Paletu boja dizajnerka će uskoro obogatiti novim nijansama.

Svi modeli dostupni su na web shopu www.mara-d.com.

Kampanju potpisuju:

Foto: Jure Perišić

Tattoo: Silvio Jurkić

Manikura: Jasminka Herceg za Bliss institut

Model: Josipa Janković

 

O brendu MARA D:

Dizajnerka Marijeta Duvnjak u proljeće 2015. godine javnosti predstavlja prvu kolekciju obuće svog brenda MARA D. Atraktivnost modela, udobnost obuće i kvaliteta izrade, osnova su brenda MARA D čiji su svi modeli izrađeni ručno od kvalitetnih italijanskih materijala. U zimi 2017. brend MARA D predstavlja i prvu kolekciju torbi ručne izrade od kvalitetne kože.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ