LEPOTA&ZDRAVLJE     05.12.2017.

Zašto je Rijanin Fenty Beauty pobedio kozmetiku Kajli Džener?

U poslednje vreme je sve više polemika i poređenja najnovije Rijanine kolekcije šminke i alata za šminkanje sa kozmetikom javne ličnosti Kajli Džener. Ove dve poslovne žene su dale sve od sebe da stvore ime iza sebe, zatim kvalitetnu kozmetiku međutim kada dođemo do tog dela kvalitet je diskutabilan. Po svemu sudeći, po iskustvima žena širom sveta, što običnih devojaka što poznatih šminkerki  izgleda da je kozmetika Kajli Džener malo zakazala.

Da se podsetimo, datum lansiranja Kajline kozmetike je bio rezervisan za 30. novembar 2015. godinu i kolekcija je uglavnomn sadržala kolekcije ruževa i sjajeva za usne a zatim je proširila kozmetiku i na neke druge proizvode. Međutim, posle prvog oduševljenja i iščekivanja Kajline kozmetike usledili su sve češći negativni komentari na račun ove kozmetike i njenog pakovanja. Proizvodi koji su često poluprazni, zatim neispravni aplikatori i četkice na istim i još mnogi negativni komentari.

Naravno, bilo je tu i pozitivnih reakcija ali kada je izašla Rijanina kolekcija , došlo je do mnoštvo pozitivnih kritika, posebno koje se odnose na inovacije u šminci. Naime, Rijanina kolekcija tečnih pudera sadrži čak 40 nijansi koje idu od najsvetlijih tonova i podtonova do najtamnijih kakvi su za žene sa izrazito crnom kožom. Rijana ovde nije napravila izuzetak i želela je da svaka žena pronađe svoju nijansu pudera, imala ona najsvetliju ili najtamniju kožu. I mnoge žene su joj zahvalne na tome. Kada govorimo o Kajlinim nijansama mnoge nisu odgovarale ženama. Proizvodi za koje se tvrdilo da odgovaraju svakom tenu i boji usana, nisu se baš tako pokazali. Mnoge beaty blogerke i jutjuberke su demonstrirale koliko se nijanse ne slažu sa njihovim tenom ili usnama i bilo je očigledno da je tu Kajlina kozetika zakazala.

Zatim, ove proizvode možete naručiti isključivo putem interneta dok Rijanini proizvodi su dostupni u Seforinim radnjama što je zaista prednost. Kada se govori o cenama, razlike nisu mnogo velike ali su Fenty Beauty proizvodi daleko dostupniji.

Uostalom, pogledajte sledeći video o svedočenju dveju kozmetičkih marki i njihovom kvalitetu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7_KlYlhsFzo&t=11s

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ