fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     30.08.2017.

Zasijajte po povratku sa odmora

Povratak sa letovanja ponekad znači kraj uživanja, leškarenja i opuštenih misli. Možda jednim delom i jeste istina. Međutim, sve je u nama. Svet možemo obojiti svojim bojama. A ona koja uvek sija istim sjajem, nikada nije out, uvek podseća na leto, glamur i sunce, jeste zlatna boja.

Laboratorija NUXE stvorila je jedinstven višenamenski proizvod uz koji žena postaje kraljica kad god ona to poželi. Vreme radi za nju, a priroda je uvek sa njom. Čarobna žena je uvek nasmejana, pa i onda kada nakon letnjeg odmora zakorači u poslovno okruženje prepuno obaveza. Sigurna je u sebe jer zna da će sa njenim višenamenskim koktelom sa čak 7 dragocenih biljnih ulja (Tsubaki, argan, ulje slatkog badema, makadamija, lešnik, kamelij i borač) zaseniti sve oko sebe. Poklanjamo vam savete za istinska uživanja.

Huile Prodigieuse Or, čarolija na više načina…

ZLATAN DODATAK KREMI – Huile Prodigieuse® OR predstavlja savršen dodatak uobičajenoj dnevnoj kremi ili puderu. Na dlan istisnite malu količinu Čarobnog suvog ulja sa zlatnim sjajem, te promešajte sa omiljenom dnevnom kremom ili tečnim puderomi nanesite na lice.

ZA BLISTAV POGLED – Kap Huile Prodigieuse®  OR Čarobnog suvog ulja sa zlatnim sjajem nanesite na kapke i jagodice i zablistajte!

ZLATNI POLJUPCI–želite da imate nešto drugačiji sjaj na usnama? Omiljeni Reve de Miel® Balzam za usne pomešajte sa kapljicom Čarobnog zlatnog ulja ipružićeteusnamaobnavljajući hranljivi tretman uz efekat sjaja.

ČAROBAN MIRISNI NAKIT – Mirisi su naši saveznici koji će nas uvek vratiti u najlepše trenutke koje smo proveli tokom ovog odmora. Za dašak glamura i senzualne nežnosti njegovog mirisa, nanesite zlatno suvo ulje na ramena, liniju vrata i dekolte – i zavedite sve oko sebe.

ZA SAVRŠENE NOGE – Tsubaki ulje, ulje slatkog badema i kamelije koje sadrži Huile Prodigieuse® OR  imaju izuzetno umirujuće delovanje na kožu te su idealna nega nakon depilacije . Uz zavodljiv efekat »svilenih čarapa«na nogama biće savršeno oružje kojim ćete osvajati.

ISTAKNITE PREPLANULU BOJU – Ništa ne može tako zavodljivo da istakne osunčanu put poput nežnih bisernih čestica koje prikrivaju nepravilnosti na koži, isticajući savršenu boju. Pogledom u ogledalo leto još uvek traje, zar ne?

ZLATO  U KOSI – Nakon što je frizura gotova, ne zaboravite da svega par kapi Čarobnog zlatnog koktela utrljate u dlan te nanesete oblikujući frizuruikrajeve kose. Uživaćete u diskretnom sjaju čak i u dnevnim poslovnim varijantama!

 

Zlatno leto na licu, koži i kosi

Nova formula NUXEbHuile Prodigieuse® OrČarobnog suvog ulja sa zlatnim sjajem pored koktela 7 dragocenih biljnih ulja i vitamina E bogata je i diskretnim česticama zlatnog odsjaja koje naglašavaju preplanulost, prikrivaju nepravilnosti i beskrajno ulepšavaju.

 

Ova senzualna tekstura obavija svaki delić tela neodoljivo zavodljivim sjajem.

 

Pravo ulje za boginje u potpunosti je višenamensko, pa ga možete koristiti i na licu kao highliter ili na kosi kao pojačivač sjaja, kao i za negu vrhova.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ