MAMA I DETE     24.04.2018.

Zanimljivo! Vikend mama, dece i trudnica u Delta city-ju

4. VIKEND  BEBA, DECE  I TRUDNICA održaće se  28. i 29. aprila (dani vikenda) u centralnom atrijumu Shopping mol-a Delta City, od 10-22h.

 

Manifestacija VIKEND BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

 

VIKEND  BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA,  koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Edukativni program na 4. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće i Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta, kao i Slađana Crvenkov, viša medicinska sestra, autorka edicije knjiga „Treba znati“za trudnice i porodilje, sa interaktivnom radionicom o dojenju i najčešćim nedoumicama.

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Trudniće i roditelji će imati mogućnost da se konultuju sa stručnjacima i dobiju korisne informacije iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, logopedije, matičnih ćelija, dermatologije ikorektivne gimnastike.

 

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane.  Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

 

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 4. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju

promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ