MODA     28.10.2016.

Zamenite torbu trendi rancem

Sigurno ste primetile da mnoge modne blogerke s vremena na vreme umesto masivnih i IT torbi ležerno nabace na leđa praktične rančeve,  a ono što je još bolje je da se ovaj trend  ne zaustavlja samo na uličnoj modi, već možete videti i žene u vašem okruženju  kako su ih prilagodile najrazličitijim prilikama i lako ih uvrstile u svoj svakodnevni garderober.

Istina je da prvo pomislimo na sportske i šarene rančeve za školarce u koje ćemo potrpati sve potrepštine kada pođemo na put ili trening, ali, kao i uvek, u modi postoji bezgranično prostora za kombinacije i varijacije, pa  je tako i ranac našao svoje mesto u svetu neophodnih aksesoara!

Nije sezonski orijentisan, možete ga nositi u gotovo svakoj prilici, funkcionalan je, lak za nošenje i svaku kombinaciju učiniće modernom, bilo da volite mladalački, kežual stil, grandž, ili vam je pak potrebna doza elegancije  kojom ćete upotpuniti poslovan izgled. Najviše se nose izrađeni od kože i platna, mada ne zaostaju ni krzneni i oni sa čuvenim astečkim printom koji preovlađuju na festivalima.

 

Poznate modne kuće takođe odobravaju ovaj trend  pa su svoj doprinos dale i Miu Miu, Givenchy, Fendi, Marc Jacobs, Kate Spade, Burbery, Valetnino i mnoge druge…

Po uzoru na njih, za dodatan efekat odaberite ranac sa prišivenim pačvorkom, krznom, kristalima, nitnama i drugim detaljima.

3 4 5 6 7 8 9 10 11

Izvor fotografija: http://www.thebrunettesalad.com/,http://shop.nordstrom.com/?origin=tab-logo,http://www.mytheresa.com/en-de/
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ