fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     16.10.2017.

Za detoksikaciju kože od urbanog onečišćenja brine linija Skin Oxygen

Biotherm predstavlja svoju inovaciju u 2017. godini: novu liniju proizvoda za detoksikaciju kože lica, Skin Oxygen.

Nakon 15 godina istraživanja načina na koji sve veća razina onečišćenja utječe na zdravlje kože, na uzorku od 3200 ispitanica koje žive u nekim od najzagađenijih gradova svijeta utvrđen je učinak onečišćenja na funkcije i izgled kože. Uspoređujući kožu žena koje žive u onečišćenim područjima te u onima koja još nisu podlegnula onečišćenju, otkriveno je šest ključnih načina na koji se onečišćenje manifestira na koži: povećanje pora, masnija koža, ubrzano starenje, veći broj tamnih mrlja, osjetljivost i hrapavost.

Linija proizvoda Skin Oxygen stoga pruža njegu koja pruža 24-satnu zaštitu od „zagušenja kože“, s prirodnim ekstraktom klorele, „alge koja diše“. Ekstrakt klorele na kojoj se temelje sve formule iz linije Skin Oxygen pomaže u jačanju prirodne zaštite kože, uklanjajući toksine kojima je izložena u urbanom okruženju. Sedam dana za promjenu i ponovno otkrivanje ljepote i blistavo zdravog sjaja pročišćene kože, uz smanjene pore i ostale nepravilnosti.

Tri ključna inovativna proizvoda koji pročišćavaju i osnažuju kožu:

Skin Oxygen Oxygenating Lotion – oslobađa kožu od nečistoća. Losion lagan poput vode učinkovito smanjuje začepljene pore djelovanjem sastojaka 99% biljnog porijekla.

Skin Oxygen Cooling Gel – osnažuje zaštitnu funkciju barijere kože u borbi protiv onečišćenja.

Antioksidacijska maglica i sredstvo za uklanjanje nečistoća nadopunjuju liniju Skin Oxygen.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ