LIFESTYLE     14.04.2017.

Whisper of Nature donosi rapsodiju u pastelnim bojama

Proleće je doba buđenja kad je sve prepuno procvetalih voćki i latica predivnih pastelnih boja.

Upravo je taj prizor i tu energiju Hana Dervović, dizajnerka nakita brenda Whisper of Nature pretočila u Bloom Bangles, prolećnu kolekciju narukvica.

Novi element je bakrena čekićana žica koja svojim roskastim sjajem odlično pristaje uz moćne kristale pastelnih boja koji potiču na delovanje, daju samopouzdanje i bude kreativnost. Uz ove narukvice osećaće te se kao da nosite mirisno rascvalo cveće oko ruke koje vas inspiriše i podstiče da sledite snove.

Inspiriši se narukvica

„Život je pun lepote i čarolije na svakom koraku. Pronalazim inspiraciju svuda oko sebe i živim život ispunjen kreativnošću i ushitom.“

Ova narukvica potiče kreativnost i intuiciju, povezuje vas sa suptilnim energijama stvaralaštva i profinjuje percepciju, daje vam samopouzdanje da slijedite svoju viziju.

Procvetaj narukvica

„Osjećam kako se u meni bude snaga i energija, sprema sam za nove početke i izazove.“

Ova narukvica budi vašu pravu prirodu, ljubav, lepotu i hrabrost. Pomaže vam da budete svesna svojih vrednosti i snage te da procvetate u punom sjaju.

Oseti radost narukvica

„Pronalazim radost u svakom trenutku, ona me ispunjava i širi se dalje poput cvjetnog mirisa nošenog vjetrom.“

Kristali bude životnu radost, pomažu nam da cenimo sve lepo što nam život donosi. Podstiče strpljivost i otvorenost kao i saosećanje prema drugima.

Bakrena narukvica

Elegantna narukvica od bakra oblikovana čekićanjem. Savršeno upotpunjuje kombinaciju s ostalim Bloom narukvicama. Bakar pojačava delovanje kristala i smatra se metalom energije i mentalne budnosti te povećava protok energije.

Pokreni se narukvica

„S lakoćom krećem u akciju i ostvarujem sve što poželim.“

Ova narukvica daje vam samopouzdanje, veru u sebe i svoje sposobnosti te potiče na delovanje.

Dopustite da vas ponese nadahnjujuća energija proleća – probudite se, pokrenite se, inspirišite se i osetite radost. Procvetajte s novim Bloom Bangles narukvicama.

*Za savršen look nosite ih više istovremeno.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ