LIFESTYLE     05.03.2017.

Vitez fest 2017: Konkurs za najlepšu pesmu i kostim o vitezovima i princezama

Dragi dečaci i devojčice,

Kraljevski Red Vitezova i međunarodni festival viteške kulture i tradicije ‘Vitez Fest 2017.’ pozivaju vas da učestvujete u prvom Viteškom konkursu pod sloganom:

‘Klinci i klinceze – postanite vitezovi i princeze’.

Ukoliko lepo pišete, pošaljite nam najlepšu pesmu o vitezovima i princezama.

Takođe, pozivamo vas da se takmičite za najlepši kostim viteza/princa ili najlepši kostim princeze, koji ćete napraviti sami, ili uz pomoć vaših roditelja.
Dopustite da vas vaša mašta i kreativnost vode zajedno sa nama u pravu srpsku bajku, na mestu zamka našeg najvećeg viteza i vladara, Despota Stefana Lazarevića, na Beogradskoj tvrđavi.

Odluku o pobednicima doneće naš kraljevski žiri: Njegova Kraljevska Visočanstva Princeza Linda Karađorđević, prinčevi Mihajlo i Đorđe, princeze Ljubica i Felon, kao i naši najugledniji stvaraoci za decu.

Molimo da svoje pesme i fotografije kostima pošaljete na mejl adresu konkurs@vitezfest.org najkasnije do 25.marta 2017. godine, sa kontakt podacima.

Pobednike konkursa ćemo lično obavestiti, a nagrade će biti dodeljene na drugi dan festivala, u nedelju 09.aprila na praznik Cveti, na Beogradskoj tvrđavi.

Dragi klinci i klinceze, budući vitezovi i princeze, radujemo se druženju sa vama na bajkovitom Vitez festu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ