LIFESTYLE     19.11.2018.

Venčanje poznatog para! Venčali se modna dizajnerka Vladana Veljković i rok zvezda Dejan Gvozden

Modna dizajnerka, Vladana Veljkovć, venčala se za partnera, rok zvezdu, frontmena benda KRISTALI – Dejana Gvozdena prošlog četvrtka u Beogradu. Par je napravio proslavu venčanja nešto ranije 22. septembra prvog dana jeseni zbog gostiju iz inostranstva.

 

  • Vladana, kako je protekla organizacija za proslavu venčanja?

Pripreme za proslavu mi nisu oduzele mnogo vremena, s obzirom da sam odmah znala da ću nositi venčanicu sa potpisom Sisters Code Atelier i da će se proslava održati u  Oxygen Event Club u srcu Košutnjaka. Ostale detalje sam rešavala u hodu zahvaljujući mojim prijateljima koji su mi olakšali čitavu organizaciju proslave. Taj dan je za mog supruga Dejana i mene bio savršen, jer je sve proteklo kako smo očekivali.

  • Kako su tekle pripreme na dan proslave?

Ujutru sam ustala, otišla do frizera, moja dugogodišnja saradnica i  prijateljica make up artist Svetlana Sremčević, bila je zadužena za moj make up look tako da sam bila skroz opuštena.Fotograf Jakov je došao kod nas u apratman da zabeleži trenutke pripreme, kada smo to završili obavili smo slikanje u gradu. Sve je bilo precizno isplanirano tako da smo nakon svih aktivnosti otišli u restoran.

 

  • Da li ste imali tremu?

S obzirom da nije bilo matičara, nisam imala tremu niti neku vrstu pritiska da li će neko zakasniti na čin venčanja.

  • Nekim mladencima su mladenačka torta, muzika i dekoracija jedni od bitnijih stavki na listi. Koliko je vama to važno?

Što se tiče torte najvažnije mi je da bude ukusna. Milena Perić iz La petite  souris patisserie napravila je romantičnu tortu od bele čokolade. Darija Bakiš Kasalica iz cvećare Art of Blossom, ukrasila je mladenački sto cvećem u zelenim i ljubičastim tonovima. Moj suprug je muzičar samim tim jako nam je bilo važno da se naši gosti lepo provedu. Odlučili smo da angažujemo  talentovanog pop pevača Miloša Popovića. Smatramo da je jako bitno dati šansu mladim muzičarima.

  • Kako je izgledalo gradjansko venčanje?

Gradjansko venčanje smo obavili na opštini Stari grad u prisustvu kumova, moje sestre Bojane i par bliskih prijatelja. Nakon toga otišli smo na picu i šampanjac. Nosila sam belu mini haljinu i veo sa potpisom Sisters Code Atelier.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ