LIFESTYLE     23.08.2018.

Važno je! Usporite, odmorite se!

Prolaze dani, a Vi ste od ponedeljka do ponedeljka manje ambiciozni, puni ste obaveza, ne stižete da radite na sebi od svakodnevnog stresa vezanog za posao i umorni ste od svega. Možda je vreme da se malo odmorite?

 

Svakako da jeste! Usporite malo, udahnite i dajte sebi par dana van grada, čisto da biste se napunili pozitivnom energijom, ambicioznošću i svačim što Vas ispunjava. Da, zaslužili ste. Nije lako biti žena, majka, poslovna žena, prijateljica i sve ostale uloge koje izvršava svaka od nas. Veliki broj svakodnevnih obaveza koje nam drustvo i stereotipi nameću kao nešto što svaka od nas mora da obavlja, ume ozbiljno da nas umori. Nije lako sedeti za radnim stolom 8 sati, biti sa porodicom, skuvati ručak ili ostatak kućnih obaveza. Zato se nemojte opterećivati, usporite i dajte sebi oduška kada osetite da Vam je to potrebno.

 

Bez obzira na okolinu, i sami znate da ćete biti produktivniji u svakom aspektu ako se odmorite i udahnete duboko, provedete par dana na moru, planini ili jezeru. Da, obaveze neće nestati. Ali tenzija zbog njih će drastično opasti, pa ćete moći da razbistrite misli i ubuduće sve obavljate lakše i bolje. Nekad čak i jednodevni izlet može popraviti Vašu sposobnost za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Budite prijatelj samima sebi i slušajte svoj organizam.

Tako da, ne čekajte! Ako vidite da Vam manjka snage i elana za rad, Vi se odmorite i nastavite Vaš posao punom parom. Jeste, zaslužili ste!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ