LIFESTYLE     05.12.2016.

Uskoro promocija knjige „Život može biti lijep“ autorke Ivane Grabar

U petak, 9. decembra u omiljenom riječkom Clubu Boa, održaće se prva promocija nove, dugo očekivane knjige riječke kolumnistkinje i pisca, Ivane Grabar.

Prva knjiga autorke izašla je u julu 2015. godine i definitivno je postala omiljeno štivo. Knjiga je o bolnim temama iz najprivatnijeg dela života autorke, o razvodu, dizanju i padanju. Protkana je emocijama i zaista je posebna. Potiče na razmišljanje. Budi. Žene su je nazvale „više od knjige“.

Nakon godine i po Ivana Grabar izdaje novu knjigu pod zanimljivim naslovom „Život može biti lijep“. Za drugu knjigu autorka ističe: „Ova knjiga je moja zrelost i spoznaja da mogu i zaslužujem bolje, više! Ovo je knjiga cijela moja filozofija života pretočena u tekst. Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!“

Ono što je važno istaknuti je činjenica da su upravo Ivanini čitatelji kupovinom knjige u pretprodaji sufinancirali tisak iste! Time su dokazali vernost, a ujedno i želju da nova knjiga izađe čim pre.

ivana-grabar

Prva velika promocija održaće se u Rijeci, u Clubu Boa. Biće to jedna uistinu posebna i emotivna promocija. Uz druženje s čitateljima, autorka će predstaviti knjigu te pročitati par odlomaka. Prvi je odlomak upravo onaj prema kojem je knjiga i dobila naziv: Život može biti lep. Nakon knjige, predstaviće se i neki dragi ljudi koji su inspirisali i obogatili Ivanin život. Na prvoj riječkoj promociji autorka će pročitati još jedan odlomak iz knjige, a radi se o priči koja je podigla na noge mnoge čitatelje. Reč je o svedočanstvu mlade devojke koja je pobedila onu najstrašniju bolest i koja je odlučila progovoriti o toj borbi, strahu, nadanju i pobedi. Životna i emotivna priča devojke koja je dotakla srca mnogih i podstakla ih da joj ugode i barem malo olakšaju sve ono što je prošla, na promociji će doživeti kulminaciju jer autorka ima u planu spojiti devojku iz priče s ljudima koji su joj pomogli i nagraditi ih titulom Ambasadora dobrog srca. Titula je simbolična, ali je izuzetno časna i posebna. Vođena je srcem i emocijama, željom za pomoći drugome, bez očekivanja ikakve nagrade. A to je danas retkost koju treba pohvaliti.

„Život može biti lijep“ inspirativna je knjiga koja šalje pozitivne vibracije i slavi život, ljubav, snagu i veru u bolje sutra!

„Zavoli sebe! Posloži prioritete! Život može biti lijep!“ – često u svojim istupima ističe sama autorka.

Promociju prati partner, renomirani istarski vinar Vina Pilato. Upravo će Vina Pilato pratiti Ivanu na svim promocijama i u svim gradovima. Ljubav između nje i vinara nije slučajna. I jedne i druge veže posebnost i različitost, jedinstvenost, kvaliteta i ljubav prema onome što rade. Ivana piše i stvara tekstove koji inspirišu, a Pilato stvara posebna vina koja nadahnjuju. A knjige i vino se vole.

vina-pilato

„Sljubili smo se i odlučili raditi zajedno. Na svakoj promociji ćemo se družiti, predstaviti knjigu, pročitati poneki ulomak, nasmijati se, pustiti možda koju suzicu i nazdraviti jedni drugima. Nazdravit ćemo životu, ljubavi, zdravlju i sreći s vrhunskim vinima Pilato! Nazdravit ćemo jer ŽIVOT MOŽE BITI LIJEP!“ – ističe Ivana Grabar.

Nakon riječke promocije sledi Zagreb, 19. decembra u Sherrys wine & bite gde će se autorki priključiti gđa Alis Pečarić Marić, osnivačica i urednica Čitaj knjigu, te mlada blogerka Andrea Tintor koja će s Ivanom ispričati jednu zajedničku priču 🙂

Nakon Zagreba slede Vinkovci, 21. prosinca, rodni grad autorke i promocija u Marabu Baru. Nakon praznika slede promocije i putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji, a u saradnji s partnerom Vinima Pilato.

Fotografije: Josip Čekada

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ