LIFESTYLE     29.07.2017.

UNI-CAT Concept Store –kutak kreativnosti i mašte

Mašta će nas često odvesti u svetove koji nikada nisu postojali. Ali bez njih ne idemo nikuda. Karl Sagan

Ograničenja postoje samo u našim umovima. Ako koristimo maštu, otvaramo svet beskonačnih mogućnosti.  Jamie Paolinetti

Mašta nikada ne dovodi do razočaranja.  Erich Maria Remarque

Ovo su samo neke od izreka o kreativnosti, mašti i novom svetu koji kreativci stvaraju. U sumornoj i sivoj današnjici, nove ideje, šarene boje i stvaralaštvo su veoma važni faktori koji dopirnose čovečanstvu da posrne u bajku sreće i radosti i različitosti od onog već viđenog.

Biti kreativan, znači biti poseban. Osobe koje svojoj mašti dopuštaju da živi i stvara, su zapravo osobe koje u svakom trenutku mogu stvoriti idealnu bajku u kojoj žele da žive i na taj način na svom pa tako i tuđem licu crtaju osmehe. Biti drugačiji, znači biti svoj. A mašta je upravo ono što nas sve razlikuje. Ne postoji čovek koji nema maštu, postoje samo oni koji je kriju duboko zaključanu u sebi jer ne vide i ne  umeju da spoznaju njen smisao i postoje oni kojima ona predstavlja način života.

Od malena sam volela da glumim, pevam, igram, crtam, stvaram, izmišljam, pišem,  jednom rečju volela sam što sam bila jedna od retkih koji su umeli da obraduju svoje najdraže kreativnošću i što to volim i sa ogromnom dozom emocije i dan danas radim.

Nedavno sam dobila priliku da svoje kreativne proizvode koje volim da stvaram u slobodno vreme, predstavim drugima i izložim u radnji Uni- Cat Concept Store u Vranju. Bila sam jako srećna i ponosna i žarko sam želela da svoju maštu pokažem drugima, a da to nije samo putem društvene mreže, već opipljivo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ