JollyMamma     31.03.2017.

U zdravom telu je i naša lepota! Evo i kako! – treći deo, rezultati

Drage dame, ako ste pratile, a verujem da jeste, moja iskustva sa Biointegrom od Tijanine preporuke, do upoznavanja, radoznalosti, isprobavanja, onda vam je jasno da ću vam ovog puta pričati o rezultatima mog programa.

Naime, moj program je krenuo onog dana kad sam kročila u Centar u Kumanovskoj 14. I ako sam sve do ulaska u prostoriju bila i više nego skeptična, topao doček i divna priča upoznavanja su me ubedile da ipak sačekam i probam.

Naravno, jasno je da nije samo to uticalo na moju odluku, već želja za promenom, ali zdravom promenom. Najpre sam redovno kukala na svoj fizički izgled i kako sam dopustila da me slatkiši unište, ali onda je došlo i do promene zdravstvene situacije, koju sam morala što pre da promenim.

I ako verujem, da kao i ja, niste ili još uvek ne verujete da postoji nešto što će vas ispuniti i spolja i iznutra, naterati vas da se osećate zdravo i lepo, savetujem da svaka od vas ode na besplatnu konsultaciju u Centar Biointegra i shvatiće o čemu pričam.

Ako ste ipak od onih koje zanima moje iskustvo i rezultati, nastavite da čitate.

Program ishrane koji sam dobila, a koji se pre svega nije svodio na izgladnjivanje i želju za nekom posebnom hranom, već na spremanje svega što volite na zdrav načina, sa zdravim dodacima, pomogao mi je iznad svega. Ishrana je najbitnija u našem jačanju imuniteta, davanju snage organizmu, ali i našem zdravom i lepom fizičkom izgledu. Veoma je bitno da je vaša ishrana napravljena baš prema vama i vašem trenutnom zdravstvenom stanju, a ne nešto što će biti otkucano i dato svakome. Osim što će vam poboljšati krvnu sliku, probleme s pritiskom i druge slične probleme regulisati, ojačaće vas i dati lepši izgled.

Svakako je i od posebne važnosti to što na svakom segmentu vašeg tela i duše rade profesionalci koji su zaduženi za tu oblast.

Tako da su divni fizioterapeuti bili od ogromne pomoći za oblikovanje mog tela, zategnutost kože i gubitak dosadnog celulita. Vežbe koje sam dobila, a koje sam mogla da radim svakog trenutka i gde god poželim su mi bile od ogromne pomoći, s obzirom da kao neko ko se bavi privatnim poslom ne stižem da imam zakazane termine u teretanama i slično, već zavisnosti od dana i obaveza odvojim svoje vreme za vežbe. Već nakon nedelju dana sam mogla da vidim prve rezultate, koji su me svakako dodatno motivisali.

Takođe sam s vremena na vreme išla i na masaže koje su tretirale baš one delove koji su kod mene bili kritični, a to su baš oni delovi koji su kod većine žena problem. Bukovi i zadnjica. Masaže su efektne za razbijanje celulita, pomoć telu da pospeši cirkulaciju i ubrza metabolizam. U isto vreme, divne devojke koriste apsolutno prirodne i najbolje preparate koji plus na  tu masažu dodaju jače, brže i bolje efekte.

Volela bih da napomenem da mi je veliku psihičku pomoć dala Ana, devojka koju sam upoznala u Centru, a prošla je čitav svoj program i dala mi iskrene savete kako je sve to na nju uticalo i koji su njeni rezultati. Ja sam želela da to snimim i za vas, jer znam koliko je meni značilo da sve to čujem, a eto, vi možete sve to puta dva. Jer vera u uspeh je pola puta do samog uspeha!

Bila sam zadovoljna pre svega snagom uma i tela koju sam dobila nakon programa. Osetila sam se lakše u svakom smislu te reči. Bila sam srećna svojim odrazom u ogledalu. Osetila sam se zdravom.

Biću iskrena, smatram samo da je moj program trebao da traje malo više, jer moj celulit je veoooma uporan, pa su delići njega ostali. Tako da, planiram da to promenim i nastavim svoj program do potpune savršenosti i balansa uma i tela.

 

Hvala Centru Biointegra na vraćanju prirode i zdravlju, lepoti tela i duha!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ