LEPOTA&ZDRAVLJE     23.12.2017.

U „Cosmeticsu“ otvoren novi segment: niche parfimerija

Večeras je u „Cosmetics“ parfimeriji u TC „City Mall“ otvoren poseban segment ,,By the Perfume & more” sa niche asortimanom parfemskih brendova. Niche parfimerija ima drugačiji koncept u odnosu na produkciju dizajnerskih parfema i njihovu opštu dostupnost. Kada se govori o parfemima, atribut „niche“ se koristi za male parfemske kuće, u kojima parfimeri rade sa posebnim, rijetkim, prirodnim, a samim tim i veoma skupim komponentama i uživaju u umjetničkoj slobodi. Ove kreacije su rijetko dostupne i mogu se pronaći u posebno odabranim objektima. Kvalitet sirovih sastojaka i esencijalnih ulja, kao i postojanost mirisa, glavne su osobine koje niche parfeme izdvajaju od komercijalnih. Ukoliko želite da posjedujete nešto jedinstveno, odolijevate trendovima, ne pravite kompromise i ne slijedite većinu, već želite da vaša pojava ima što ličniji mirisni pečat, niche parfemi su pravi izbor za vas.

Svi ljubitelji mirisnih nota ovdje će moći naći parfeme brendova: Acqua di Parma, Amouage, Casamorati, Nasomatto, Montale, Mancera, Tiziana Terenzi, Sospiro, Juliette has a Gun, Houbigant, Majda Bekkali, M. Micaleff, Perris Monte Carlo, The Different Company.

Na otvaranju se gostima obratio i Aleksandar Trivić, direktor svih maloprodaja kompanije DP LUX, koji je rekao da je ovo prva niche parfimerija u Podgorici. „Drago mi je da smo sa kompanijom MPM vrlo brzo postigli dogovor da u ovom prelijepom prostoru obogatimo ponudu niche parfemima. Naše parfimerije opredijeljene su samo za izradu parfema, naši proizvodi rade se u malim serijama i za odabranu klijentelu. Sastojci koji se koriste za parfeme su najvećim dijelom prirodnog porijekla, ove parfemske kuće proizvodnju uglavnom rade ručno. Izuzetna je trajnost parfema, toaletnih voda i parfemskih esencija. Ovo su potpuno drugačije mirisne note“, naglasio je on.

Fotografija: Boris Šekularac (za MNE magazin)

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ