fbpx
JollyMamma     15.02.2017.

U borbi protiv celulita sa Mandala kozmetikom!

Sigurna sam da ne moram da dužim pričom koliko volim kozmetiku i dobre preparate za negu. Mislim da ih apsolutno sve obožavamo!

Ali svakako moram i želim da istaknem da sam obožavaoc prirodne, handmade kozmetike. U ovom slučaju posebno vodim računa upravo od koga nabavljam takvu kozmetiku, koliko je ispitana, sigurna i prosto koliko mi je osoba koja je proizvodi dostupna za sva moja pitanja.

Zaista sam isprobavala ne znam ni sama broj te prirodne kozmetike i naravno nekom sam oduševljena, ali isto tako imala sam i dosta razočaranja.

Priču o Mandala kozmetici ću krenuti ovako…

Ako sa nečim mučim muku godinama, to je upravo celulit. Obožavam slatkiše i konzumiram ih veoma često, pa verujem da je upravo zbog toga on i prisutan. Zaista sam svašta isprobavala, od raznih kozmetičkih tretmana, masaža, kozmetike, ali mi se ništa nije preterano pokazalo učinkovitim.

Pošto na instagramu pratim zaista puno profila prirodne kozmetike, zapazila sam i Mandala kozmetiku i pomislila, a i poželela da je probam. I naravno, ono što sam odmah pitala je ponuda za borbu protiv celulita.

Divna devojka koja stoji iza ovog profila, ali i samih proizvoda mi je veoma opširno i neiscrpno sve objasnila, predložila i savetovala. To me naravno odmah oduševilo, jer kao što sam rekla i na početku veoma mi je bitno da imam poverenja u tu kozmetiku.

Ono što sam počela da koristim je piling na bazi kafe, cimeta i narandže. Mislim da vam je već jasno koliko ovo savršeno miriše, ali ima i učinka protiv dosadnog celulita.

Opsednuta sam mirisom cimeta i lavande, tako da je ovaj piling ubrzo postao moj omiljeni kozmetički preparat. Koji ne samo da neguje, bori se sa vama protiv glavnog ženskog neprijatelja, već vam i daje neodoljiv miris.

Naravno, ko možda ne voli ovu kombinaciju moja preporuka je i piling limun i med. Naravno, on je sušta suprotnost iznad navedenog pilinga, ali učinkovitost, i miris su na apsolutno istom nivou.

Njih nanosite na vlažnu kožu i masirate od stopala, pa na gore da bi efekat bio maksimalan. Što duže masirate, bolji su i efekti.

Za sve one dame, koje kao i ja često menjaju kilažu i uništavaju ih slatkiši, obavezno probajte odličan proizvod protiv strija.

Veoma je neutralnog mirisa, takođe se lako razmazuje i koža ga brzo upija. Jedina krema koju mogu da svrstam da je u nivou sa ovom i da mi je zaista pomogla jeste Šaljić krema. Mislim da ne moram da navodim koliko je ova pristupačnija i bolja za vašu kožu.

Uz sve ove preparate divne Mandala kozmetike, savetujem i korišćenje četke protiv celulita, koja podstiče vašu cirkulaciju i dodaje efekat samih pilinga i krema. Ja sam moju dobila od verenika haha.

I najbitniji deo, bez kog zaista ništa ne vredi ako se upustite u ovu borbu jeste dovoljna količina tečnosti. Računajte da na svakih 25 kilograma ide litar vode i odredite sebi koliko je vama neophodno na dnevnom nivou.

Sva druga pomagala, poput zelenog čaja, masaže su i više nego dobrodošla. I ne zaboravite, redukujte unos nezdrave hrane i šećera.

Za sva dodatna pitanja ili vaše savete i napredak, pišite mi na jollymagazine@gmail.com

Srećnooo!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ