MODA     23.12.2016.

Torbe koje možete nositi na vašim putovanjima

Sigurna sam da svaka od nas obožava putovanja, onih nekoliko dana koje izdvojite da biste uživale sa prijateljicom, šetale nekom od evropskih metropola, posetile turističke atrakcije grada, pa i častile sebe nekim aktuelnim komadom odeće, zašto da ne?!

Ukoliko se pripremate za neko interesantno putovanje, pažljivo birane odevne kombinacije su sastavni deo toga. Sve se mora uklopiti tako da izgledate kao da ste iskočile iz nekog modnog časopisa, sada će me razumeti sve one devojke koje obožavaju napraviti po neku fotografiju za svoje blogove na najatraktivnijim mestima destinacije koju posećuju.

Torba koju svakodnevno nosite govori mnogo o vama, aksesoar je kojim izražavate vaš lični stil i ukus, pa je neizostavno imati adekvatnu koja će pratiti vaš stajling, a ujedno biti toliko praktična da će u nju stati sve što vam je potrebno. Kvalitetna i moderna torba bi trebao biti vaš glavni modni dodatak koji će upotpuniti svaku kombinaciju.

Koža je kvalitetan materijal, i zato vredi investirati u kupovinu kožnih torbi, jer ćete ih sigurno duže nositi. Bez obzira da li govorimo o četvrtastim, rančevima, pismo, bucket, ili ceger torbama potrudite se da ona bude izradjena od kvalitetnog materijala.

Izdvajamo naše predloge, pa pronadjite inspiraciju, i odaberite koju torbu biste najpre nosile na vašem sledećem putovanju.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ