fbpx
LIFESTYLE     27.06.2019.

Top 5 holivudskih zavodnika

Svaka devojka ima svoj tip muškarca koji joj se dopada, ali kada je reč o holivudskim zvezdama, pravila ne važe! Uživajte u našem odabranim top 5 holivudskih faca!

Ryan Reynolds

Ono što je brzo privuklo pažnju svakoga, je zgodno lice, ekstremno vrelo telo i humor kojeg smo svi svedci na društvenim mrežama! Svojim izgledom i savršenim osmehom, siguran je da će devojke oboriti s nogu!

Chris Hemsworth

Glumac svima poznat po ulozi Boga Thor-a, dobio je titulu najseksi muškaraca na planeti! Pored njegovog tela i plavih očiju, da li je potrebno išta više reći?

William Bradley Pitt

William Bradley Pitt je poznat ne samo zbog svog lepog izgleda i harizmatične privlačnosti, već i zbog svoje glume, za koju je dobio brojna priznanja. Kada se prvi put pojavio u filmu privukao je pažnju mnogih dama! On je, takođe, globalno poznat po svom romantičnom, lošem momku u Holivud – u, koji mu je obezbedio mesto na listi.

Jamie Dornan

Glumac koji nam je poznat po glavnoj ulozi u Fifty Shades of Grey odmah je osvojio ženska srca! Njegov briljantan prikaz seksi i zastrašujuće uloge Christian Grei-a ostavio je jak utisak na savremenu kinematografiju. U filmu smo imali dosta prilika da vidimo njegov zanosni izgled.

Ian Somerhalder

Od ranije poznat iz tinejdž serije Vampirski dnevnici, Ian je zadržao izgled i titulu jednog od najprivlačnijih glumaca. Svoj izgled neuredne brade i kose, pored plavih očiju, pravi su zavodnički aduti! Ian je već nekoliko godina u srećnom braku i ostvaren je u ulozi oca.

Ko po vašem mišljenju može da se nađe na ovoj listi?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ