MODA     17.10.2016.

Top 4 modna trenda lakova za nokte

Već godinama unazad, najtraženija usluga u kozmetičkim salonima je manikir. Ova činjenica pokazuje da su žene svesne koliko je negovanje ruku i sređivanje noktiju od velike vežnosti. Složićete se da se ruke najviše koriste u životu i da privlače dosta pažnje kako muškaraca, tako i žena. Kako bismo vam pomogle u odabiru prave nijanse, u daljem tekstu, pogledajte najnovije trendove lakova za nokte za sezonu jesen/zima 2016.

 

Nežni nokti 

Ustaljeno je pravilo da su nežne boje na noktima rezervisane samo za sunčane periode, međutim, ove zime trend nežnih boja proširio se i na hladne dane. Nećete pogrešiti ukoliko lakove iz letnje kolekcije koristite i sada.

nezni-nokti-2

Tamni nokti

Tamne nijanse, poput crvene, bordo ili braon ostaju aktuelne, baš kao i svake sezone.

tamni-nokti-1 tamni-nokti-2

Metalik nokti

Ono što predstavlja novinu i aktuelnost svakako su metalik (mirror metallic) boje lakova za nokte u kojima primat imaju zlatna i srebrna nijansa. Nas su oduševile, a verujemo da će i vas.

metalik-nokti-1 metalik-nokti

Crno – Sivo – Belo

Bela boja na noktima je uvek popularna, a pritom i čini da nokti izgledaju duže. Beli nokti dobro izgledaju u svim modnim kombinacijama, u svako doba godine i pri svakoj dužini i obliku nokta. U skladu sa njom crna boja, kao kontrast, svakako upotpunjava ovu priču i ove sezone je jedna od popularnijih. A siva kao siva, uvek pronađe svoje mesto.

crno-sivo-belo-2 crno-sivo-belo-1jpg

matte grey nail polish india

 

Izvor fotografija  http://www.rowisingh.com/http://www.dalabooh.com/http://media.allure.com/
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ