fbpx
LIFESTYLE     01.07.2019.

Top 3 komedije koje će vas nasmejati do suza!

Posle napornog dana, film je uvek dobrodošao, a kako lepše provesti letnje veče nego uz kokice i dobru komediju? Tako ćete bar na sat i po zaboraviti na sve probleme i dobro se zabaviti.  Zato za vas izdvajamo tri koje će vas sigurno nasmejati do suza!

Njeni roditelji – Meet the parents

Greg, medicinski tehničar odlučuje da upozna roditelje svoje devojke pre nego što je zaprosi. Međutim, problem nastaje kada on upoznaje njenog oca, koji želi da ga testira, kako bi se uverio da li je on zaista pravi muškarac za njegovu ćerku. Greg daje sve od sebe da impresionira porodicu svoje devojke, a da li na kraju u tome uspeva saznajte u ovoj neprevaziđenoj komediji!

Milerovi – We are the Millers

Dejvid, lokalni diler marihuane primoran da ode u Meksiko kako bi prokrijumčario veću količinu marihuane. U strahu da neće preći carinu, Dejvid na put kreće sa komšinicom striptizetom Rouz i tinejdžerima Keni i Kejsi glumeći srećnu porodicu koja je na godišnjem odmoru. Naravno, stvari se komplikuju i ništa neće biti jednostavno. Brojne anegdote prate ih na puta do Meksika i nazad, te smo sigurni da ćete se sjajno zabaviti uz Milerove!

Osveta na ženski način – The other woman

Nakon saznanja da je njen dečko oženjen, Karli upoznaje njegovu ženu, a brzo nakon toga otkrivaju još jednu ljubavnu aferu. Tri žene se udružuju i planiraju zajedničku osvetu. Kojim se trikovima služe kako bi napakostile čoveku koji ih je obmanuo, saznajte u fenomenalnom ostvarenju Kameron Dijaz iz 2014. godine!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ