LIFESTYLE     03.11.2017.

Šta je to mikrovenčanje i da li je ono najbolja ideja ikada?

Kada bismo vam rekli prosečnu cifru koju parovi potroše na venčanje ne biste verovali.

Ogromna cifra, neizbežna porodična drama, iscrpni detalji i stres samo su neki od momenata koji vas očekuju tokom priprema. Onda obratite pažnju na mikrovenčanja koja će BAŠ uštedeti vaše živce i novac.

#Uređena lista gostiju

Nema više onog mučenja i razmišljanja da li onog ujaka pozvati, a onog strica ne pozvati. Da li će se neko naljutiti?

Pozovite samo kumove i roditelje (a i njih čak na morate) i nećete morati da mislite o ovome. Ovako nema razloga za ljutnju.

# Jednostavna dekoracija

Znate li onaj porcelanski set tanjira koji vas oduševljava i baš ste ga hteli za 300 gostiju na vašem venčanju? Da, znamo, preskup je. Ali ako ga uzmete samo za jedan sto? I ako na to kontaktirate omiljenu cvećaru? Uštedećete puno, a dobiti vašu dekoraciju iz snova.

# Ispunite svoja očekivanja

Zamišljate venčanje u restoranu, na nekom polju, ili nešto sasvim drugo? Zamišljate dugu venčanicu ili možda čak neke cool bele pantalone? Ma ispunite sopstvena očekivanja i uživajte u VAŠEM danu. Neće vas biti briga šta drugi misle niti ćete morati da ispunjavte tuđa očekivanja. Samo svoja!

# Imajte svoje venčanje iz snova

Neverovatna torta, omiljeno cveće, foto štand, plejlista koju ste pripremali za ovaj dan još dok ste imali 12 godina. Ništa od ovoga nije previše, niti treba da ga izostavite samo zato što pravite manje venčanje ili imate manje gostiju. Naprotiv! Sigurno ćete moći i više da uživate u svemu ovome i opustite se na vaš omiljeni dan. Ispunite vaše snove i budite najsrećnija mlada!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ