LEPOTA&ZDRAVLJE     24.11.2016.

Snaga minerala i prirodnog šećera

NUXE BODY Dezodorans s dugotrajnim delovanjem svojom čarobnom kombinacijom dva 100% prirodna mineralna pudera srebra i aluminijuma osigurava dugotrajnu(1) zaštitu od neprijatnih mirisa i pomaže u smanjenju znojenja.Njegova vrlo nežna formula prilagođena je svim tipovima kože, čak i vrlo osetljivoj, a prepoznatljivo zanosan miris NUXE BODY linije čini ga jednostavno neodoljivim.

100% efikasan i 100% nežan

Dva čarobna mineralna pudera pomažu kontroli znojenja i neutraliziraju mirise. Prirodno srebro u prahuNUXE je radi bolje delotvornosti odlučio da iskoristi u njegovom izvornom obliku.

Fini prah sastoji se od čestica prilagođenih koži koje postupno puštaju soli srebra, a njegova antibakterijska svojstva pomažu u sprečavanju širenja bakterija koje znojenjem uzrokuju neprijatne mirise.

body2015_longlastingdeodorant_flower

 Aluminijski puder (Pottasium alum) prirodni je mineral-kristal, 100% prirodnog porekla koji ostavlja nevidljivi sloj mineralnih soli na koži. Za razliku od aluminijevog hlorohidrata (aluminijeva so) koji se često koristi u dezodoransima za sprečavanje znojenja i štetan je za kožu, potassium alum ima snažano antibakterijsko delovanje, smanjuje znojenje, ali ne začepljava pore i nije štetan za kožu.

 

ŠEĆER PRIRODNOG POREKLA za borbu protiv neprijatnih mirisa

Ovaj duo aktivnih sastojaka dodatno je pojačan trehelozom, šećerom prirodnog porekla koji sprečava razlaganje nezasićenih masnih kiselina koje se nalaze u znoju. Čineći to, pomaže da se spreči formiranje hlapljivihmolekula odgovornih za neprijatne mirise.

Mekoća LATICA CVEĆA

 Jedinstvena baza aktivnih sastojaka ekskluzivna je u NUXE BODY liniji: nežni i omekšavajući cvetovi narandže i badema u kombinaciji s umirujućim delovanjemalantoina i nežnogbiljnog glicerina, prikladna je čak i za najosetljiviju kožu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ