JollyMamma     01.03.2017.

Šminka koja te inspiriše da stvaraš – Avon predstavio novu liniju- Mark

Retko je danas videti devojku koja ne nosi bar neku minimalnu šminku. Imam dosta drugarica koje bez pudera ili neke dobre podloge ne bi otišle ni do pekare, prodavnice. Imam veoma svetao ten, tako da je jasno da i minimalna nepravilnost na mom licu se vidi.

Svakako šminku nikad nisam gledala kao potrebu, ili obavezu, već samo kao detalj da sebi ulepšam ili osvežim izgled. Preferiram blag makeup i on je moj način da izrazim svoju kreativnost. Uživam da se šminkam i odvojim vreme za to, jer svoje lice u tom momentu mogu da zamislim kao slikarsko platno na kom mogu da prikažem sva svoja osećanja, raspoloženje…

Obožavam vesele boje, poput roze, svetlo plave i 90% mojih ruževa su baš u nijansama roze boje, a senki u plavoj. Ove nijanse svakako ne koristim za dnevnu šminku.

Moja dnevna makeup rutina je dobra BB krema, odlična maskara, malo bronzera i olovka za obrve.

E sad dolazi ono najlepše i najbitnije, vest da je Avon lansirao novu Mark liniju. Liniju koju je okarakterisao kao onu zbog koje će sve devojke voleti šminku,uživati u njoj i nikako je ne shvatati kao masku.

Mark pruža trendseterkama dodatnu motivaciju da pokažu neustrašivost  i eksperimentišu igrajući se različitim tehnikama, bojama i teksturama poput pravih umetnica. Zahvaljujući širokom spektru visokopigmentovanih proizvoda za oči, usne, lice i nokte u jarkim nijansama, Mark devojke imaju neograničene mogućnosti da stvaraju remek-dela koja će učiniti da ostave nezaboravan utisak u svakoj situaciji.

Kao što sam več navela, maskara je moj No1 makeup proizvod, jer uvek imam ogromnu želju da istaknem svoju boju očiju. A najbolji primer moćnog Mark proizvoda inspirisanog umetnošću je nova Spectra lash maskara, koja omogućava potpunu kontrolu nad volumenom trepavica. Zahvaljujući posebno osmišljenom aplikatoru, četkica se može podesiti na tri različite gustine – za istaknute, istaknutije i najistaknutije trepavice, a vaša i boja očiju i pogled će biti neverovatno primećeni.

Pored maskare, istakla bih i fantastičnu podlogu za lice koja prekriva sva nesavršenstva kože, koja je lagane teksture i ugodnog mat završetka. Ovo je posebno važno za sve dame, sigurna sam.

Linija je u prodaji u Avon brošuri koja važi od 2.marta, kao i na sajtu avon.rs.

Obavezno mi javite vaše utiske!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ