LEPOTA&ZDRAVLJE     29.07.2018.

Šminka je tu da pojača prirodnu lepotu – Ivana Đorđević, voditeljka Grand Magazina

Sa atraktivnom voditeljkom emisije GRAND MAGAZIN na  GRAND tv ,porazgovarali smo o predrasudama vezanim za šminkanje i korištenje pudera, te sta je njen predlog za dobar izgled nogu ukoliko noge nisu osunčane!

 

  • Kada pričamo o lepoti, svaka žena mora da zna koji tip kože ima za početak. Ako pričamo o koži. Tako će joj lakše biti da odabere proizvode za negu. Ipak ono što je osnovno jeste čista kosa, uredni nokti, nezavisno od dužine, negovana koža čitavog tela. Na licu se vidi recimo i koliko je neko srećan i kako spava i da li se hrani pravilno. Šminka je tu da pojača prirodnu lepotu, ali moj glavni savet je – dobar ten,istakla je Ivana. Nedavno sam bila na master class-u čuvene Olje Beočanin, i naučila sam dosta toga što nisam znala. Konkretno – svi znamo da se dnevna i večernja sminka razlikuju samo u bojama koje se nanose. Količina je ista. Isto tako, za dobar puder ne žalite novca. Tečni, pa puder u prahu koji će to da fiksira, naravno sve naneto adekvatnom četkom za puder. Na dobar ten sve što nanesete makar to bile i iscrtane obrve, malo rumenila i maskara – izgledace savršeno!

Ona priča da puder šteti koži je za amatere i svaki put kada vam neko to kaže budite sigurni da nemate pred sobom osobu koja se u šminkanje razume. Tako da ulepšajte sebe, ulepšajte svet, poručila je ona!

 

  • Ako vam noge nisu preplanule, a želite da nosite crne, teksas i bele šortseve i suknje, moja preporuka su čarape – šuplja mreža u boji tamnijoj od boje kože. One daju tu vrstu ekskluziviteta jer se ne vide izdaleka, a noga deluje vitko,  zategnuto i preplanulo, reči su negovane i lepe voditeljke Grand tv-a!

Ivana Djordjevic

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ