fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     12.01.2019.

Šminka: Boje karmina koje su uvek u trendu – (Fotografije)

U moru inovativnih stvari, pa čak i boja karmina, za vas koje preferirate klasike, želimo da predstavimo tri boje karmina koji su u trendu godinama. Uz male varijacije nijasni, ove boje svakoj ženi mogu fenomenalno pristajati. Još će vas više obradovati što se mogu nositi u dnevnoj i noćnoj varijanti.

1.Kremasti karmin u boji kože je najpraktičniji i najzahvaliji karmin za nošenje. Veoma je bitno izabrati pravu nijansu, prema boji tena, da biste u svakom momentu imale vizuelno lepe, prirodne i negovane usne. Ova boja u dnevnoj varijanti je najpoželjniija ako želite prirodan izgled. A, u noćnoj varijanti je možete nositi uz jaču šminku koja ima fokus u naglašavanju očiju.

2. Mat crveni karmin je neizostavni element seksepila. Većina dama ovu boju preferira i preko dana, jer zna da iako nijedan drugi proizvod nema na licu, dovoljan je crveni karmin da joj da svežinu, lep i skockan izgled. Uvek birajte nijanse prema vašem tenu. A, topla preporuka je da birate mat crvenu, da biste izbegle jeftin i napadan izgled.

3. Rozikasto- ljubičasti karmin je nešto što smo kao  klinke volele da imamo, što kada su sjajevi u pitanju, što labela itd. Ovde ćemo vam predstaviti nešto ‘zreliju’ i elegantniju varijantu koja vam može poslužiti kada idete napr. u šetnju, na poslovni sastanak ili kada je u pitanju provod, noćni izlazak. Nećete pogrešiti! Samo birajte nijansu koja vama paše.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ