LIFESTYLE     12.09.2019.

Ručno rađeni nakit kao originalan poklon

Kada smo u dilemi oko originalnog poklona, uvek je dobra ideja nešto personalizovano i posebno.

Svakako je nakit bio najbolji i nepromašivi način darivanja, pa ako je uz to unikatan i ručno rađen, oduševljenje je neminovno.

Upravo takav nakit prave aksesoari BiN koji će vas kupiti sigurno smo već na prvi pogled.

Ove aksesoare pravi jedna mlada studentkinja, Biljana Živković. Ona navodi kako su je uvek privlačili ručni radovi, a da je svoju proizvodnju krenula heklanjem igračaka za decu iz kraja. Videvši neizmernu sreću na njihovim licima, rešila je da se tome više posveti.

Ako želite ime svoje najdraže osobe oko svoje ruke, naručite neke od zanimljivih narukvica pravljenih baš za vas. Biljana kaže da je ideja o pravljenju ovih narukvica bila sasvim spontana, dok je šetajući uočila radnju repromaterijala i rešila da napravi za sebe narukvicu. Nizajući perlice shvatila je da je to baš opušta, tako da je već narednog dana kupila još materijala i stvorila najrazličitije narukvice koje su je oduševile, ali i njenu okolinu.

Crveni končić je od pamtiveka nešto što se daruje kada želite nekome bezbednost, zaštitu, sreću, a baš ovi aksesoari prave razne, pa čak možete staviti i neku reč, detalj, zato je ovo idealan poklon. Biljana je za naš portal rekla da se može pohvaliti da veliki broj ljudi nosi njene narukvice, naročito one za parove.

Ova mlada studentkinja naglašava da je najsrećnija jer učestvuje u priređivanju iznenađenja i sreće za druge.

Većina narukvica su personalizovane, simbolizuju ljubav prema dragim i voljenim osobama čije se ime ili inicijali nalaza na njima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ