MODA     30.08.2017.

RishShoes– cipele o kojima ste sanjali

Cipele, cipele, cipele. Volimo ih, uvek nam nedostaju, nikada nemamo šta da obujemo. Pratimo trendove,modu, svetski poznate ličnosti i neretko poželimo da ponesemo iste te modele.

Oxfordice su cipele koje nikada nisu izašle iz mode, mada, možda na neke od njih nismo obratili pažnju. Danas, u svet mode su ušetali totalno novi dezeni i modeli. Kreativnost sve više doprinosi kako svetskim tako i trendovima širom naše zemlje. Unikatni modeli su savršeni za sve one koji vole biti drugačiji od drugih.

RishShoesse bavi handmade izradom cipela poput oxfordica i mnogih drugih. Inovativni dezeno, zanimljivi, kreativni, drugačiji, za svakoga i svaku priliku. Totalno luckaste, posebne, vesele i koloritne daju posebnu notu stajlingu.

Mešavina raznih materijala koji se savršeno uklapaju. Još veća prednost RishShoes-a je ta što izradjuju obuću kako za devojke tako i za momke.

Budite elegantni na potpuno drugačiji način i osvojite ulice gradova kojima kročite, prolaznicima će zastati dah, a vi ćete dobiti posebnu dozu samopouzdanja.

Dozvolite sebi da se osećate kao u oblacima čineći korake u ovim savršenim modelima. Snovi su realnost u RishShoes obući.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ