fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     02.11.2017.

Revolucionarni rashlađujući aplikator krasi Biotherm Blue Therapy eye opening serum

Biotherm u 2017. predstavlja novu inovaciju u njezi područja oko očiju: otkrijte hibridni aplikator za trepavice i kožu oko očiju.

Formula s ciljanim djelovanjem na tri područja: očne kapke, kolute ispod očiju i bore, koji s godinama počinju nepovoljno utjecati na izgled očiju. Baš kao i govor tijela, kontakt očima jedan je od najvažnijih alata za komunikaciju, koji prenosi puno više od onoga što iskazujemo riječima. Od tridesete do šezdesete godine, starenje kože na području oko očiju utječe na ovaj način izražavanja. Oči se doimaju manjima i nedostaje im živosti, pa tako gube i na mladolikosti.

Uz pomoć učinkovitog seruma za oči i sofisticiranog aplikatora koji otvara oči za 3°, očuvajte što dulje ovo sredstvo komunikacije.

Biothermov dosad najoriginalniji aplikator za oči:

Otkrijte nove načine nanošenja seruma za oči: novi hibridni aplikator kombinacija je kuglice i štapića maskare za oči – podiže kapke, smanjuje otečenost, zaglađuje i lagano hladi kožu te njeguje trepavice.

Aplikator s kuglicom za učinak liftinga: rashlađujuća kuglica nanosi aktivnu formulu na osjetljivo područje oko očiju s iznimnom nježnošću.

Aplikator u obliku četkice: na drugom kraju aplikatora nalazi se četkica nalik na četkicu maskare za oči, kojom se na trepavice (od korijena do vrha) nanosi njegujuća formula koja još više otvara pogled.

Nanošenje: jedan sofisticirani potez aplikatorom za otvaranje pogleda.

  • Prijeđite kuglicom po širem području kože oko očiju kako biste je osvježili, opustili i aktivirali.
  • Nježno pomičite kuglicu u kratkim potezima, od očiju prema vanjskim dijelovima lica.
  • Za jačanje trepavica, nanesite serum od korijena do vrhova.

Prozračna formulacija namijenjena je za područje oko očiju. Razbuđuje i regenerira umorne oči. Serum se lako upija, što olakšava kasnije nanošenje makeupa. Za svakodnevnu uporabu: ubacite u torbu malu, prijenosnu bočicu i osvježite oči tijekom dana. Koncentrat Algae of Youth, regenerativnog sastojka koji čini temelj linije Blue Therapy u kombinaciji s polimerima iz morskih izvora, podiže područje oko očiju i smanjuje znakove starenja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ