fbpx
MODA     26.07.2017.

RAY BAN – brend za sva vremena !

Da li volite da nosite naočare za sunce ? Koliko zapravo partite trendove kada je ovaj aksesoar u pitanju? Imate li svoj omiljeni brend?

Ray Ban naočare su svakako najpoznatije širom sveta. Još od davnina su osvojile tržišta, a verujem i da su definitivno broj jedan na planeti! Vole ih kako mladi tako i stariji, različitih su oblika i lako se prilagode bilo komo bliku lica ili outfit-u. Famozne avijatičarke su uvek i svuda u modi i rado nošen aksesoar, koji verovatno ima svako od nas. Za njih možemo reći da su univerzalne, te ih mogu nositi devojke i momci.

 

Avijatičarke su model koji je kreiran za avijatičare SAD-a i od tada je na čelu kulturnih promena, postaju simbol samoregulacije, koje nose poznate ličnosti širom sveta. Ray Ban je lansirao i kolekciju takozvanih mačkastih naočara, koje podsećaju delimično na mačije oči i devojkama daju poseban look prilikom nošenja ovog akcesoara u vrelim letnjim danima. Danas, nekako najtraženije, jesu okrugle Ray Ban naočare za sunce, koje su postale svetski trend i hit! Mogu se naći u manjem i krupnijem izdanju, što ostavlja mogućnost izbora i prilagodljivost našem licu.

Kada se spomene ime ovog brenda, prva kombinacija koja mi pada na pamet i uz koju su Ray Banke najseksiplinije i posebne jesu farmerice sa tregerima, pocepane, široke, majica, crvena ili neka drugačija marama uvezana oko glave i starke. Definitivno je neprevaziđeni stil i pomalo street apadadrapa stil, davnih vremena.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ