fbpx
MODA     27.07.2016.

Prve fotografije KENZO x H&M kolekcije otkrivaju: smeli print, boju i individualnost

H&M sa zadovoljstvom objavljuje prve fotografije KENZO x H&M kolekcije koje odišu smelim printom, bojom i individualnošću, što su karakteristike koje najbolje definišu ovu kolaboraciju. Prve fotografije urađene su sa različitim umetnicima, mladim kreativnim osobama i aktivistima, ambasadorima KENZO x H&M kolekcije koja će u Srbiji biti dostupna u prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u preko 250 odabranih prodavnica širom sveta od 3. novembra.

Look book KENZO x H&M (1)

 

EJMI SAL (studentkinja i aktivistkinja, živi u Njujorku, osnivačica SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) i DŽULIJANA HAKSTABL (umetnica, pesnikinja i DJ, 28 godina, takođe iz Njujorka), obe nose polurolke sa tigrastim printom kao i helanke sa visokim strukom istog desena, koje su uklopile sa dugačkim, kožnim rukavicama sa gumenim logoom u roze boji i pletenim žakard čizmama sa tigrastom šarom.

Look book KENZO x H&M (3)

ISAMAJA FRENČ (šminkerka, živi i radi u Londonu i deo je “Theo Adams Company” kolektiva) nosi veliku kožnu jaknu sa veštačkim krznom u roze boji kao i polurolku i helanke sa visokim strukom u istoj boji i desenu.

Look book KENZO x H&M (2)

OKO EBOMBO (muzičar i performans umetnik, živi i radi u Parizu, fontmen grupe 19) nosi parku sa print kragnom koja može da se skida, džins sa tigrastom šarom podeljenom u nekoliko sekcija i boja i postavljene japanke sa tabi čarapama. Oko takođe nosi kapu spojenu sa šalom u tigrastom printu, tkani šal sa printom i torbu preko ramena isto u tigrastom printu.

 

Fotograf: Oliver Hadli Pirč

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ