fbpx
MODA     21.10.2017.

Provjerite kako je bilo na otvorenju trgovine Karin

Modna dizajnerica Katarina Popović sinoć je u Splitu na adresi Ulica kralja Zvonimira 103 otvorila prvu trgovinu svojeg brenda Karin design, a dolaskom na otvorenje podržali su je brojni poznati Splićani i kolege poput Sandre Ledenko, Marije i Jurice Pirića, Monike Sablić, Nede Makjanić Kunić, Ane Kujundžić i Anamarije Asanović.

Ove poznate modne znalce posebno je te večeri oduševila aktualna jesensko/zimska kolekcija koja se većim dijelom sastoji od večernjih haljina, kaputa, suknji i košulja, a bojama i teksturama izvrsno se uklopila u interijer prodajnog prostora. Decentan prostor od oko 30 metara četvornih uređen je kombiniranjem tradicionalnog i modernog stila s efektnim detaljima, dok je u prizemlju smješten proizvodni pogon.

Brend Karin prepoznatljiv je po bezvremenskoj eleganciji i namijenjen chic poslovnim ženama, a dizajnerica Katarina Popović pokrenula ga je 2012. godine. Prije pokretanja vlastitog modnog biznisa Popović je diplomirala modni dizajn na prestižnom Istituto Marangoni u Milanu te radila kao pripravnica u modnim kućama Marni i Giancesare Conca. Otvorenje prodajnog prostora za nju je, kako navodi, ostvarenje s obzirom na to da je još od studentskih dana priželjkivala da njezine kreacije s talijanskim štihom budu dostupne ponajprije Splićankama, a onda i svim domaćim zaljubljenicama u modu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ