fbpx
LIFESTYLE     27.05.2019.

PROLEĆNO RASPREMANJE – Rešite se suvišnih stvari

Da li u svom ormaru imate stvari koje niste obukle mesecima unazad? Sigurno posedujete bar tri stvari koje čuvate, jer ste ih dobile na poklon, pa vam znače, a zapravo ih nikada niste nosile. One patike u hodniku niste obule baš dugo, a tu torbu već godinama niste prošetala po gradu. Oslobodite se svih stvari koje vam ničemu ne služe. Ako još uvek niste obavile čuveno prolećno čišćenje, sada je pravo vreme za to!

Krenite odmah!

Izbacite sve stvari iz ormara i budite iskrene same sa sobom – sve ono što ne nosite ne vraćajte na staro mesto. U ormar vratite samo one stvari koje zaista nosite i koje su vam potrebne. Sve ono što ne spada u tu kategoriju sklonite sa strane.

Možda nešto od tih komada više odgovara vašoj mami, sestri, drugarici – prosledite ih njima. One će se sigurno obradovati, a vi ćete se rešiti nečega što već dugo ne koristite.

Takođe, nekome su te stvari sigurno potrebnije – poklonite ih! Neko će ih zaista nositi i voleti. Postoji mnogo humanitarnih organizacija kojima možete proslediti sve ono što je vama višak.

One stvari koje su pocepane i nisu upotrebljive bacite. Nema potrebe da ih zadržavate.

Oslobodite svoj životni prostor viška stvari koje vam nisu potrebne. Obradujte nekoga, pomozite nekome kome je pomoć potrebna. Tako ćete pomoći i sebi i drugima!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ