MODA     06.06.2019.

Prođite sa nama kroz modnu avanturu na Jadranu!

Sezonu smo otvorili u velikom stilu. Već neko vreme unazad svetski mediji bruje o top, novim destinacijama za letovanje. Među njima, našla se i Crna Gora. Čak je i Vogue pisao o ovom biseru na Jadranskom moru. Samim tim, predstavljavamo vam naše favorite koji su nas ovog puta pratili u jednoj modnoj avanturi.


Ribarsko selo, jedno je od sigurno najvećih ekskluziviteta koje možete pronaći na crnogorskom primorju. Skriveno na Luštici, ovo mesto nudi apsolutno sve za čim čezne jedan turista, a ne tako retko i pravi lokalac. 

Svakog dana možete uživati u svežim morskim plodovima koji su upravo tog dana baš za vas upecani i pripremljeni.

Svaki kutak Ribarskog Sela otkrije vam neku novu starinu i priču, jer ovo i jeste mesto sa dušom. To se oseti na samom ulazu kada vas dočeka nasmejano osoblje. Kako smo ovo već doživeli kao jedan hedonisticki raj, moramo napomenuti da upravo ovde možete imati i najlepši užitak uz more i pravi doživljaj kakav nude na primer Ibiza i Mykonos. Tokom leta, Ribarsko Selo puno je sadržaja, ali vam zabavu nećemo obećati, zbog toga ćete se sami uputiti na Lušticu. A našu preporuku imate. 

Ono sto Ribarsko selo, takođe, izdvaja od ostalih mesta na Jadranu je i mala bašta kraj restorana gde zaposleni sa puno ljubavi uzgajaju bilje, voće, povrće. Tako je ovaj restoran savršen miks urbanog plažnog kluba sa Ibice i malog gastro imanja u Toskani.


Kako bi doživljaj bio još posebniji, a naša modna avantura autentičnija, do Ribarskog Sela krenuli smo jedrilicom…talasima. A kome se obratiti? Jedina osoba koja je zaista master kada je charter na Jadranu u pitanju, Sanja Božović.

Ova mlada i uspešna zena je MUST TO KNOW osoba ako želite da vase letovanje bude ne samo nezaboravno, već i sigurno. Montenengro Charter je najpoznatija charter kompanija u Crnoj Gori. I padne li vam na pamet privatni avion, helikopter, jahta ili jedrilica, zakucajte na njihova vrata.

Pobrinuli su se da naša ekipa sigurno i bezbrižno završi snimanje na jedrilici, a da pritom ovo zaista bude jedno uživanje, a ne samo radni dan i modno paradiranje Jadranom. Narednog puta, za nas će organizovati i Team Building na talasima, kako im je i to specijalnost.


Kada smo napokon stigli i do Ribarskog Sela, sačekao nas je menadžer restorana, Aleksandar , koji je najbolje razumeo logistiku celog snimanja i projekta, pa je tako učinio sve da nam ovaj radni dan olakša. Ovog puta smo zaista na snimanju doživeli prave lekcije hedonizma.

Oliverovi stihovi, maslinovo ulje, sveži morski plodovi i ono sto najviše volimo…MODA!


Za modni karakter čitavog projekta pobrinula se poznata crnogorska kreatorka, Lidija Burić i MOOI concept store, Porto Montenengro. Posebnu zahvalnost dugujemo dugogodišnjim saradnicima iz Vlado Hair Design-a, inače pravim umetnicima kada je kosa u pitanju i Jeleni Tomanović za make up.


Muza Jadranske avanture je naše već poznato lice, top model Ivana Bataković.

Pogledajte u nastavku i ostatak slika sa modne avanture po Jadranu:

Foto: Đorđe Bukvić

https://www.instagram.com/djordjebukvic/

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ