fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     14.04.2019.

Prirodni sokovi koje ćete obožavati!

Sokovi su oduvek bili najdraže piće za odrasle, a posebno za decu. Osim što se osvežite, zasladite, unosite i dozu vitamina u zavisnosti od kog voća, ali povrća su pravljeni.

Međutim, nije svaki sok tako zdrav, pogotovo ne oni koji su najdostupniji i nalaze se u marketima gde najčešće pazarimo.

I ako možemo videti da dosta proizvođača voli da istakne na svojim ambalažama 100% voće, ako pažljivo pročitate sastave shvatili bi da to baš i nije tako. Osim što je neretko mali procenat voća tu su i razni veštački dodaci.

Probajte da iscedite jabuku sami. Koliko dugo može da stoji, a da bude pitka? Odmah će vam biti jasna razlika.

Ako ste opet od onih koji ne vole stalno da cede voće da bi popili dobar i zdrav sok, predlažemo 100% zdrave i 100% voćne sokove iz gazdinstva Nedeljković kod Kopaonika.

U ponudi imaju 5 predivnih ukusa, svaki od njih je naravno 100% voće. A šta dobro donosi svako od ovog voća? VIŠNJA + brojna lekovita svojstva + antioksidativno dejstvo + poboljšava san + smanjuje rizik od dijabetesa MALINA + malo kalorija, a tako ukusna + jača imunitet + vraća energiju + skida povišenu temperaturu KAJSIJA + izvor kalcijuma i gvožđa + prepune vlakana + čuvaju kožu + pomaže kod mršavljenja KUPINA + bogate vitaminom C + deluje na zdravlje očiju + izrazito bogata antioksidansima + bogata vlaknima JAGODA + deluje protivupalno + reguliše nivo šećera …

Ako smo vam privukli pažnju, možete nesmetano pogledati više na njihovom instagram profilu i svakako ih lično sve pitati oko sokova, poručivanja, dostave…

prirodni_sokovi_

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ