MAMA I DETE     27.12.2016.

PRESLATKO: Poznati očevi i njihova deca

Nema sumnje da se svi raspilavimo kada su u pitanju slike koje nam stižu iz sveta poznatih, a na kojima su očevi sa svojom decom. Uglavnom te slike budu najviše komentarisane i izazivaju divljenje i nežnost.

U današnjem tekstu vam predstavljamo nekoliko najslađih fotografija poznatih očeva i njihove dece.

 

  • Kanye West i North West

Na prvo mesto stavljam preslatku North West koja izaziva reakcije gde god se pojavi.Svima su nam dobro poznate njene slike iz javnosti, dok pravi različite face i poze, koje su nas oborile s nogu svaki put kada su se pojavile. Ova malena lepotica je čak bila u spotu svog oca. Preslatko, zar ne?

  • Jay Z i Blue Ivy

Ćerkica popularne Beyonce i Jay Z-a je još jedno dete poznatih u nizu koje izaziva pažnju javnosti. Fotografije malene Blue Ivy i njenog oca neretko nas nasmeju i oduševe. Nema sumnje da će ova slatkica kroz nekoliko godina osvojiti naša srca baš kao što je to učinila i njena majka!

  • Scott Disicki Mason

Kao prvo dete među popularnim sestrama Kardashian, Mason je totalno opčinio sve fanove ovog rijaliti programa. Scene sa njim su definitivno obarale s nogu i često sam slušala komentare kako je Mason kao mali čovek. Tako je ovaj mali čovek izazvao oduševljenje svaki put kada bi se sa ocem pojavio u javnosti.

  • David Beckham i Harper Seven

Četvrto dete Bekamovih, malena Harper Seven, osvojila nas je prefinjenošću i šarmom. Jedino žensko dete je očeva miljenica pa tako ne iznenađuje činjenica da se redovno istopimo kada naletimo na slike ove devojčice i njenog oca. Njeno ime David je istetovirao na levoj ruci.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ