LIFESTYLE     11.12.2017.

Preporuka tjedna: rezervirajte četvrtak za božićni event „My Fairytale“

Blagdani su puni čarolije i bajkovitih trenutaka. Event „My Fairytale“ koji priprema poznati brend Whisper of Nature, poziva vas u svoj bajkoviti svijet čarolije. Svaka od nas je moderna vila koja u sebi ima nešto čarobno.

A koja ste vi Vila?

Dođite i saznajte 14. prosinca od 18 do 20 sati u BIZkoshnici, Ilica 71, u Zagrebu.

Na ovom eventu imat ćete priliku vidjeti, isprobati i kupiti sve Whisper proizvode po promo cijenama na tri presenting cornera – nakit, home decor i prirodni mirisi. Uz nova poznanstva i razmjenu pozitivnih čarolija, te uz šalicu toplih napitaka i božićnih delicija koje priprema Ana Mišković, moći ćete pogledati limited edition blagdansku kolekciju unikatnog nakita koji će zadovoljiti svaku vilu te osvojiti bogate nagrade na tomboli.

A dočekat će vas i vizažistica koja će vam napraviti idealan vilinski face-painting! S ovog eventa nitko ne odlazi praznih ruku! Kao mali znak pažnje, svatko će dobiti poklončić.

Ovaj božićni event je i humanitarnog karaktera te tako sav prihod od ulaznica ide humanitarnoj udruzi Mali zmaj kao i dio prihoda od prodaje Whisper proizvoda. Cijena ulaznice je simboličnih 25 kuna.

Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Dolazak potvrdite u inbox Facebook stranice WHISPER OF NATURE, na mail info@whisperofnature.eu ili putem WEB stranice.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ