LEPOTA&ZDRAVLJE     02.04.2018.

Predstavljamo vam novitete u svijetu parfema!

Parfemi, onakvi kakve ih znamo danas, počeli su da se proizvode početkom 1800. godine. Nekada, samo iskusni i talentovani hemičari mogli su da naprave savršen parfem, poput pravog remek-djela. Danas je postalo nezamislivo, i za muškarce i za žene, da ne koriste parfem gotovo svakodnevno. Industrija parfema stalno izbacuje novitete, a u ovom tekstu vam predstavljamo neke od njih.

Mugler Aura

Ovaj parfem donosi nesvakidašnji spoj lista rabarbare, cvjetova narandže, bourbon vanile koji daruje drveno-životinjske nijanse i Tiger Liana molekula. Parfem je orijentalno-zeleno-aromatični. Miris se otvara voćnim notama, srce parfema je sačinjeno od bijelog cvijeća i mirisnih aroma narandže. Bazu parfema čine mošus i vanila sa drvetom abonosa. Mugler Aura Eau de Parfum oživljava u ikoničnoj bočici u obliku univerzalnog simbola: srca, samog izvora života i oblasti emocija. Bočica parfema je zelene boje koje obavija slovo M (Mugler).

 

Calvin Klein Obsessed Intense

Calvin Klein Obsessed Intense je istraživanje priče o prošloj ljubavi i romansi. Nesputani tradicionalnim strukturama muških i ženskih mirisa, dva mirisa ne poznaju pravila. Polovi su obrnuti i slojeviti, sa tradicionalnim akordima muževnog Fougère, posebno bijele lavande, korišćenim za ženski miris, dok muškim mirisom gospodari tamna vanila. Calvin Klein Obsessed Intense miris za žene je ženstvena interpretacija orijentalne lavande prožete tečnim amberom. Gornje note: plemeniti citrus, elemi, mandarina. Srednje note: ljubičica, lavanda, žalfija. Donje note: labdanum, amber, muskvanon.

 

Cartier La Panthere

Još jedan izuzetan parfem za žene La Panthere Eau de Toilette je nova verzija popularnog parfema La Panthere. Novo izdanje obećava da je sveže, živahnije, ženstvenije, moderno i mistično u isto vrijeme. Cartier La Panthere Eau de Toilette je definitivno jak puderasti/drvenasti parfem idealan za elegantne žene.

Ovi parfemi dostupni su u svim „Cosmetics“ marketima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ