MAMA I DETE     26.03.2020.

Predivna Instagram i Faceboook stranica namenjena najmlađima!

Dragi roditelji, iskoristite Instagram i Facebook za jednu veoma lepu stvar! Naime, na ovim društvenim mrežama je 21. marta otvorena stranica pod nazivom „Uz priču je lakše“ sa ciljem da se pomogne mališanima, a i vama, da zaboravite trenutnu situaciju i zabavite se na vrlo kvalitetan način!

Šta možete da pronađete na ovoj stranici?

Stranica „Uz priču je lakše“ okupila je brojne naše glumce, ali i TV lica i pevače. Svako od njih je za naše najmlađe ispričao priču, izrecitovao neku pesmicu ili otpevao nešto. Mališanima su na raspolaganju neka od najlepših dela dečije književnosti!

Priča „U cara Trojana kozje uši“ u izvedbi glumca Ivana Bosiljčića:

Pesmicu „Deset ljutih gusara“ recituje Maja Nikolić, TV lice:

Pevač Momčilo Bajagić Bajaga peva pesmu „Mali slonovi“:

I još puno, puno predivnih pesmica, priča i recitacija možete pronaći na ovom profilu u izvedbi brojnih glumaca poput: Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Nikole Đurička, Anje Mandić, Ivana Jevtića, Tamare Krcunović, Milene Vasić, Gorice Popović i drugih.

Podeli osmeh, radost i dobrotu, uz priče je lakše! Izmami osmeh. Za male velike ljude. Zajedno za decu, poručuju kreatori ove stranice.

A za kraj smo izdvojili pesnika Ljubivoja Ršumovića, poznatog po poeziji za decu, koji nam priča stihove Duška Radovića o dedi i dudu:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ