LEPOTA&ZDRAVLJE     19.11.2018.

Praktični saveti za zdravlje, Dijana Đorđević, novinarka i voditeljka

Dijana Đorđević, lepa novinarka i voditeljka , autor emisije „Sve strane ljubavi“ na K:cn1, pored korisnih kozmetičkih saveta podvukla je i brigu za mentalno zdravlje:

“ Trenutci samoće su često lekoviti“!

Kažu da lepota dolazi  iznutra, i duboko verujem u to. Ali isto tako danas žene mnogo više ulažu u svoj spoljašnji izgled nego ranije. Danas možemo videti veliki broj lepo doteranih  i sređenih  dama, ali bez  onog pravog sjaja i živahnosti u očima. Pa se nekada zapitam, da li je to zaista odraz celokupnog  zdravstvenog stanja?

Ako mene pitate, ja sam veliki ljubitelj nege prirodnim kozmetičkim preparatima ili takozvanim instant maskama od namirnica koje imamo u frizideru. Pa tako nekada, kolutićima svežeg krastavca hidriram umornu kožu lica od sminke i snimanja  ili pak koristim čaj od kamilice ujutru i uveče za umivanje.

Kosu pakujem već čuvenom maskom od: 3 žumanceta i sa dodatkom maslinovog ulja.  Mom telu najviše prijaju  relax  masaže, pomoću kojih se oslobađam  nakupljenog stresa tokom radne  nedelje. Volim eterična ulja  koja pospešuju sva čula  i oslobađaju od umora. A nekada i trenuci samoće umeju da budu izuzetno lekoviti, po nas same.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ