MAMA I DETE     10.01.2019.

Poznate mame instagrama koje morate da pratite!

Roditeljstvo je danas s neke strane mnogo lakše, jer pre svega možete da koristite razne usluge savetovanja sa stručnim licima kako uživo tako i preko telefona.

Mnoge mame ipak vole da podele svoja iskustva sa drugim mamama, tako da su razni blogovi i profili na društvenim mrežama veoma praćeni.

Za vas smo izdvojili samo neke od profila supermama instagrama, koje osim što su naravno divne majke, stižu i da podele sve sa svojim pratiocima, pomognu koliko mogu, budu stilizovane ili opet ne, ali svakako ih dosta ljudi voli.

@sofijagrijak

Sofija je nedavno postala mama po drugi put. Na njenom profilu osim što vidite da je supermama, možete naučiti kako sami da se našminkate, koju kozmetiku da koristite… bilo bi divno i da podeli savet kako uspeva i da izgleda fantastično.


@serbian_youtuber

Mlada mama, Emilija, jedna od praćenijih instagram mama, a njen profil je šarenolik što se tiče lifestyle tema. Ako želite da saznate dosta toga o ženskim temama, roditeljstvu, a opet da uživate u lepoti ove porodice, obavezno zapratite ovaj profil.

@marijahu

Profil koji odiše velikom ljubavi, gracioznošću, svim onim vrednostima srećne, kvalitetne porodice. Divna Marija je mama četvoro dece, što znači da svakako deli svoja velika iskustva sa instagram pratiocima.

@micablogerica

Ako želite da znate kako da bude fit, zdravo se hranite i usput savršeno odevate onda obavezno zapratite ovaj profil. Milica je definitivno supermama koja sve stiže, a ima dvoje dece. Bravo!

@_jelena_dincic

Jelena je divna mama jednog malenog Vukana, čiji opisi fotografija prosto oduševljavaju. Nije teško, čak i virtuelno osetiti porodičnu ljubav i slogu gledajući njene fotografije. Mama za primer! Supruga za primer!

@ana2cats

O Ani ne treba puno pričati, s obzirom da je ona na instagram “sceni” veoma poznata. Iskustva o porodici, detetu, trudnoći itd osim što deli na instagram, vrlo rado ispriča i na youtube.

@_natasa_stanic

Novopečena mama, Nataša, deli veoma korisne informacije sa svojim pratiocima, a ne krije ni zaljubljenost u svog sina. Ne voli da šminka stvarnost, pa ako volite iskrene savete, obavezno je zapratite.

@milas_homemade

Prelepa mama još slađeg Maksima nedavno je podelila sa svojim pratiocima da očekuje i drugu bebu. Ne sumnjamo da ćemo čitati njena iskustva sa trudnoćom. Ako obožavate i dobru hranu, sa svojim pratiocima deli odlične recepte.

@onlyonemici

Prezgodna stilizovana mama, dizajnerka i glumica Milena, mama je dvoje dece. Njen profil veoma inspiriše na to da mama ima vremena i za sebe čak i ako su njena deca uvek uz nju.

@marijakristinatjd

Marija i Kristina su mame koje znamo sa TV ekrana. Voditeljke Slagalice imaju super profil Trudnoća je dar gde dele super savete o roditeljstvu, trudnoći itd. Osim toga često organizuju i razna informativna dešavanja.

@sladja.allegro

Poznata pevačica je od nedavno postala mama malene Mile. Uvek je odavala utisak jedne velike dame, skromne žene, a sada kao mama posebno blista i njeni pratioci je još više vole.

@k_natasa_

Ovaj profil ćete definitivno obožavati. Mama jednog dečaka, Nataša, oduševljava kreativnim fotografijama svog mališana. Veoma inspirativan i zanimljiv profil.

@oster_little_momster

Ovaj profil možda stavljamo i na prvom mesto najkorisnijih profila o roditeljstvu. Sara Rokvić, mama preslatkog dečaka oduševljava temama koje obrađuje na svom profilu momsters. Osim toga pokrenula je i butik za najmlađe.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ