LEPOTA&ZDRAVLJE     12.12.2016.

Poznate, a bez šminke – Kako vam se dopada ovaj trend?

Sve više na društvenim mrežama možemo videti poznate žene koje  akcenat stavljaju na prirodnu lepotu i kače fotografije bez šminke.

Jedni će se složiti s ovim i podržati to, ali postoje i oni koji će negodovati.

Međutim, jedno je sigurno-lepa žena je lepa kako god.

Složićete se sa mnom da lepota dolazi iznutra. Ma koliko to bilo kliše, istinito je.Ne postoji ono što šminka može prekriti.

Sve nezadovoljstvo, loše osobine, gorčina i ono loše se vidi na licu. Lepa žena je žena koja je zadovoljna sobom i koja u sebi nosi harizmu i dobre osobine. To se vidi na licu, uz šminku ili bez nje.

Neko sam ko voli dobru šminku i uvek sam za to, ali sam isto tako za fotografije bez grama šminke. Uvek je lepo videti prirodnu lepotu.

Seda Guven

Svako od nas ima po koju ,,nesavršenost” na licu, bilo da je reč o ožiljku, nosu, usnama. Međutim, kada prihvatimo to kao deo naše ličnosti, prihvatile smo sve.

Prihvatile smo i činjenicu da smo lepe sasvim prirodne.

Kada je reč o poznatim damama, uglavnom se najviše prašine diže oko njih Ii njihovih fotografija bez šminke.Uz to idu i konstatacije da su radile tonu korekcija ili su nešto dopunjavale, popunjavale.

Ima i takvih, naravno. Ali postoje i one žene koje drže do sebe i brinu o sebi.

To je svakako pohvalno i to je nešto što svakao danas treba da radi.

Takve žene, negovane, mogu se pohvaliti svojim prirodnim fotografijama na društvenim mrežama i lepim komentarima na temu istih.

Melis Cinar

U tom smislu, meni su fascinantne turske glumice koje smo imali prilike da gledamo u mnogim serijama koje su se emitovale kod nas.

Njihova prirodna lepota zaista ostavlja bez daha.Takođe, mnogo mi se dopada činjenica da ne pate od sindroma šta će ko reći, Ii ako imaju po nekoliko stotina hiljada pratilaca na društvenim mrežama, dok kod nas to nije slučaj.

Seda Güven, Bergüzar Koreli CemreMelis Çınar su moj izbor za današnji tekst i primer prirodne lepote.

Kao što pomenuh, zadivila me je činjenica da bez problema Ii ikakvog kompleksa kače slike bez šminke i ne zamaraju se pitanjima šta će ko reći.

Tako da, drage devojke, nemojte tražiti sebi mane i nedostatke, savršene ste baš takve kakve jeste. Nijedna šminka ne može pokriti nezadovoljstvo sobom, a sigurnost u sebe je vidljiva i zrači više od bilo kakve šminke na vašem licu!

Berguzar Korel

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ