fbpx
MODA     24.05.2019.

POVRATAK PLATFORME

Platforme prestavljaju lepotu i udobnost. One su zabavan način da se poigrate sa visinom, a da pri tome ne osećate bol i neugodnost u stopalima. Kako se trend platforme uveliko vratio, sa njim su došli mnogi zanimljivi i inovativni modeli.

Ženstvenost je ključ lepote, a štikla je ono što u tome pomaže i čini izgled potpunim. Za razliku od štikli, koje ne mogu dugo da se nose, što zbog žuljanja, što zbog bolova, sa platformama je druga priča.

Često se karakterišu, verovali ili ne, kao jedna od najudobnijih obuća koja izuzetno prija nozi. A ono što je, pored udobnosti, još jedna njihova velika prednost – lepo stoje i mršavim i punijim ženama, samo je bitno da izaberete odgovarajući model.

Osim klasičnih platformi, često se prave sa dodacima koji idu uz nogu, pa podsećaju i na sandale, time čineći kombinaciju dodatno interesantnijom.


Razne boje i dodaci poput: kićanki, kuglica, cvetova, upečatljivih ili manje upečatljivih detalja dodatno povećavaju izbor i mogućnost da svaka žena izabere pravi model.

Mogu se nositi uz sve kombinacije, uz farmerke, košulje, haljine… Lepo idu i uz dnevne, ali i uz noćne varijante uz dozu elegancije.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ