LEPOTA&ZDRAVLJE     12.11.2018.

Potpuno prirodna kozmetika koja će vas oduševiti

Sve više je kozmetike koja svojom lepom ambalažom pokušava da nas osvoji dok njen sastav i nije baš tako sjajan. Ono na šta sve mi treba da obratimo pažnju je upravo taj sastav proizvoda.

Najsigurnije i najzdravije je ono prirodno. Upravo time se vodila Jelena, koja je po struci industrijski farmaceut, potrebom za zdravom, potpuno prirodnom kozmetikom.

Kada smo u redakciji uzeli njen proizvod, matirajući puder, o kom ćemo u nastavku teksta pisati, istakla je da misli da čovek treba da se vrati prirodi jer ona ima lek za sve. A zdrava osoba je negovana i lepa. Njen moto, i moto ovog stvaralaštva je Jednostavno, čisto, prirodno!

Neke od njenih proizvoda možete videti na sajtu purenatural.rs

 

Pure natural matirajući puder čim otvorite skontate da je apsolutno prirodan. Matira lica i održava ga tako tokom čitavog dana. Odlično je što je pogodan za sve tipove kože, a možete ga naneti četkicom ili kozmetičkim sunđerom. Možete matirati kožu lica, ali i neki naneti puder, kao i ruž, jer je puder apsolutno zdrav i od prirodnih sastojaka. Sadrži skrob, glinu i eterično ulje limuna.

Skrob daje osećaj svilenkastog, suvog praha koji ima moć upijanja bolju od pudera. Dobija se iz kukuruza. Glinom izvlačimo štetne materije iz kože, uključujući i višak masnoće. Dok je limun antiseptik, osvežava i daje još mnogo benefita.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ