LIFESTYLE     30.11.2017.

Pletivo by Plezir čini životni prostor ugodnijim i posebnijim

Poslije višemjesečnog planiranja, brojnih pregovora i napornog rada mikro projekt P L E T I V O by Plezir, konačno je materijaliziran.

Riječ je o brendu pod čijim okriljem ćete pronaći pletene jastuke ispunjene najkvalitetnijom vunom ovaca s domaćih farmi, direktno od proizvođača. Upotrebom prirodnih materijala i recikliranog pamuka, pokretači brenda su željeli da svojim primjerom pokažu da je iako možda malo kompliciranije ipak moguće stvoriti jedan potpuno ekološki, održiv brend u zemlji. Proizvodi s ovim potpisom su suvremeni ali gravitiraju ka vanvremenskoj, pomalo retro estetici koja im pruža potrebnu toplinu i čini ključnim komadima za uređenje prostora. I ne samo to, to su proizvodi koji će trajati, proizvodi koji se ne kupuju samo za jednu sezonu.

„Od samog početka znali smo šta želimo. Želeli smo da našim čitaocima ponudimo brend koji neće produkovati samo dopadjive predmete već brend s principima, brend za ekološki osvešćene kupce koji kupovinu obavljaju planirano.“

U prvoj kolekciji imat ćete priliku odabrati između nekoliko jastuka u odabranim bojama idealnim za predstojeću zimsku sezonu. Nekoliko vrsta pletiva u dvije dimenzije, manjoj 50x50cm i većoj 70x40cm. Jastučnice koje su brižljivo ručno pletene izrađene su od kvalitetnog recikliranog pamuka, a iznutra se nalaze sašiveni jastuci odjeveni u antialergeno pamučno platno i ispunjeni kvalitetnom, prirodnom vunom domaćih ovaca. Prilikom izrade svakog komada je bilo uključeno četiri para vrijednih ruku što proizvod čini dostojnim oznake handmade, kao i made in Serbia.

Posebnost ovog brenda oslikava se u tome što su kupcima na raspolaganju male serije proizvoda koje garantiraju da će u svom domu imati proizvode koji ne samo što nisu loši po planetu i koji su pažljivo proizvedeni, već i proizvode koji su zbog svojih specifičnosti potpuno unikatni.

„Reciklirani pamuk je materijal koji nas je osvojio svojim izgledom, praktičnošću, formom ali i činjenicom da sve i da poželimo da ponudimo serijsku proizvodnju a ne želimo, svako klupko poseduje svoj karakter usled čega boja može varirati.“

Fotografije proizvoda koji su se našli u prvoj kolekciji se nalaze na odjeljku Plezir sajta S H O P, a sve informacije o cijenama i mogućnostima za narudžbu možete dobiti putem mejla pletivobyplezir@gmail.com.

Instagram: https://www.instagram.com/pletivo_by_plezir/
Modeli: Anja Vlahović, Luna i Leo
Fotografije: Andrijana K.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ