LIFESTYLE     25.12.2016.

Pitali smo dame: Savršen muškarac je… ?

Obično definicije ovog tipa umeju da budu univerzalne, ali opet, svaka dama na sebi svojstven način ume da približi šta je prema njoj sopstveno savršenstvo.

Nama su se dopali odgovori, nadamo se da ćete i vi uživati u nastavku teksta.

 

  • Nevena (22)

Ukazivanje poštovanja, kako prema meni, tako i prema drugima, čini ga muškarcem.. Kada je inteligentan i pažljiv. Lepota, fizička, je nešto individualno, ali konkretno ja volim onu sirovu muškost, 2 metra u ramenima i 100kg (smeh).

  • Aleksandra (21)

On za mene ne predstavlja samo savršenog ljubavnika, iako je to jedna od bitnih stvari. Pre svega treba da bude osoba na koju se mogu osloniti u bilo kom momentu. Da je svestran, duhovit i pažljiv. Tada zasigurno osvaja moje srce.

  • Mirjana (45)

Volim kada imamo ista interesovanja, kada oseti u svakom momentu i moju sreću i tugu, a da mu ne kažem. Da me poznaje do srži. Da voli da me iznenadi. Ne mora to da bude skupocen poklon, sitnice su ključne, pažnja. Ako primećuje svaki moj pokret i da voli sve što radim.

  • Milana (21)

Savšen muškarac je onaj koji me svakim danom ponovi osvoji i podseti zašto sam zaljubljena u njega. Kada to kažem, mislim na svakodnevne sitnice, poput skuvane kafe, ubranog cveta itd.

  • Sanja (27)

Vizuelan sam tip i baš volim visoke i tamnopute muškarce. Mora da zrači harizmom i šarmom.Da u većini slučajeva ume da kaže pravu stvar i nonšalantno da mi udeljuje komplimente. Poštovanje mi je izuzetno bitno.

  • Teodora(32)

Na svetle oči padam. Prodoran pogled koji pokazuje kako mu se dopadam od glave do pete. Da ceni moja interesovanja, rad, postignuća. Da ume da zagrli kada je teško. Da me oraspoloži, i da mi pruži sigurnost i bezrezervnu ljubav.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ