fbpx
MAMA I DETE     10.06.2019.

Ovaj komad odeće za bebe će vas oduševiti!

Kada su bebe u pitanju zapravo je svaki odevni komad presladak i lep. Međutim u moru te slatkoće izdvajamo posebno slatke kapice koje proizvodi jedna četvoročlana porodica.

Mama Jelena, tata Lazar i dve devojčice Viola i Margo su vlasnici brenda Margo i Lola koji stvara ovo savršenstvo. Lola je zapravo Viola koju tako zovu od mila.

Na ideju je došla mama Jelena koja je želela za svoju devojčicu baš ovakve kapice, ali ih nije mogla nigde naći u Srbiji. I nakon velikog truda, ulaganja i pre svega podršle, zajedno sa svojim suprugom Lazarom napravila je ove neodoljive aksesoare koje vole sve bebice i njihovi najbliži.

O samom brendu ova divna porodica je rekla


Trudimo se da svakom detalju pridamo posebnu pažnju, pa smo tako čak iz Engleske doneli poznati Liberty of London pamuk koji je zaista priča za sebe. To stvarno mora da se vidi i pipne uživo, slike ne mogu da dočaraju koliko je lep. Za letnju kolekciju smo doneli neke zanimljive materijale iz Ciriha. Pravimo kapice i sa ušima zeke i mede, a ko zna, možda nam se kasnije pridruži još neka životinja. Svaka kapica je lepo zapakovana jer nam je želja da onaj ko je dobije i kupi ima osećaj kao da otpakuje poklon. Imamo velike planove i radujemo se da vidimo kuda će nas ova nova avantura odvesti.

View this post on Instagram

Srećan Uskrs svima koji danas slave!

A post shared by margo & lola (@margoandlola) on

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ