fbpx
LEPOTA&ZDRAVLJE     20.07.2017.

Omiljeni miris za nezaboravne letnje noći

Poznat vam je osećaj kada vas parfem „vrati“ u period od pre nekoliko meseci ili čak godina i podseti na divne trenutke, uspomene i drage ljude? Naučna istraživanja potvrđuju da mirisi evociraju sećanja, a čak izazivaju i emocije poput sreće, tuge, straha, euforije.

Psssst, otkrile smo miris koji će vas podsećati na duge letnje noći pune užitka, lepote i nezaboravnih trenutaka.

Legendaran miris Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja pretočen je u bočicu senzualnog parfema s toplim, osunčanim notama koje će vas uvek podsećati na letnje trenutke i zbog kojih ćete se uvek osećati čarobno.

Njegov senzualan miris sastoji se od osvežavajućih citrusnih gornjih nota bergamota i mandarine s notama buketa narandžinih cvetova. Njih nadopunjavaju cvetne i baršunaste note ruže, magnolije i gardenije koje savršeno pristaju uz tople i osunčane bazne note vanile i kokosovog mleka.

Miris nije fotosenzibilan.

Prodigieux® le parfumje namenjen svim starosnim dobima i svim tipovima kože. Nanesite ga na vrat i unutrašnjost podlaktice i uživajte u ovom neodoljivom mirisu.

5 NUXE saveta za dugotrajnost parfema

#1 Suva koža – kratak efekat parfema

Žene s masnijom kožom tela duže zadržavaju miris parfema. Stoga, ukoliko imate suvu kožu tela, svakako pre nanesite uljnu bazu na telo koja će nahraniti kožu (poput Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja), i produžiti miris parfema.

#2 Nanesite parfem pre oblačenja

Prvi razlog je što neki od parfema mogu ostaviti trag na garderobi, dok drugi jeste što upravo nanošenjem parfema direktno na kožu telesna temperatura čini da se on duže zadrži.

#3 Našpricajte parfem bez trljanja

Nikada ne trljajte zglob od zglob jer se na taj način usporavaju molekuli te time parfem poprima drugi miris, a postaje sve kratkotrajniji usled uspavanosti molekula unutar njega.

#4 Parfem nanosite na “vrela“ mesta

Najbolja mesta za nanošenje parfema jesu područja s pulsom poput vrata, iznad pupka, zglobovi, leđa. Međutim, ne zaboravite i kosu.

#5 Bazne note parfema diktiraju dugotrajnost

Da li ste znali da najvećim delom dugotrajnost parfema zavisi od njegovih nota? Stoga osim što birate miris koji vama prija, vodite računa da u sebi sadrži dozu vanile jer je upravo ona jedna od nota sa najdužim trajanjem.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ