LIFESTYLE     05.02.2019.

Odaberite idealan klub stočić za Vaš dom

Dnevni boravak u velikoj većini domova predstavlja centralnu zonu okupljanja i mesto gde najčešće provodite vreme sami ili u društvu. Klub stočići koji se uglavnom nalaze u ovom prostoru imaju veliku ulogu kada se radi o određivanju energije i praktičnosti prostora. Odabirom klub stočića, na neki način odredićete i lični pečat vašeg svakodnevnog života.

Kada se radi o odabiru klub stočića koji Vam najviše odgovara budite pažljivi. Njegovo kombinovanje sa setom za sedenje, i ostalim delovima interijera može kreirati totalnu harmoniju – ili disharmoniju u prostoru. 

Klub sto treba da bude pre svega funkcionalan i u skladu sa Vašim potrebama i životnim stilom.. Na primer, sto u dnevnoj sobi u velikom porodičnom domaćinstvu treba da ima zakrivljene ivice, da bude napravljen od elastičnog materijala – ne stakla, i da se lako održava ili čisti. S druge strane, ako živite sami, klub stočić može biti predmet isključivo vašeg izbora u moru ponuđenih modela. Naravno, nekada je jako primamljivo pratiti trendove ali izaberite dimenzije stola u dnevnoj sobi na način koji će odgovarati vašem životnom stilu. Takođe, ako imate neke male stvari, ključeve, sitnice, dečje knjige ili novine, super je imati deo gde ih možete držati na dohvat ruke. Ako imate manju dnevnu sobu, izaberite sto koji je manjih dimenzija, a ipak dovoljno funkcionalan za vaše potrebe. Masivni stolovi i materijali poput punog drveta dodatno će „ugušiti prostor“. Savetujemo Vam da mudro izaberete materijal i stil vašeg klub stočića kako biste na pravi način ulepšali prostor, a istovremeno istakli njegovu praktičnost. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ